Mi a véleményetek erről? "Az informatika a felsőoktatás sikerágazata"
Azt, hogy igaz!
A legjobban fizetett, legjobban keresett felsőfokú végzettségű emberek. Nem csak itthon, hanem Európa szinten is.
Tudom, IT mérnök vagyok.
AZ én véleményem is az, hogy igaz.
Hiány van belőle és ez szinte az egyetlen olyan szakma Magyarországon amit megfizetnek. Könnyű elhelyezkedés, jó fizetéssel párosulva.
Van egy IT mérnök ismerősöm, aki logisztikus szakirányon végzett. Most keres munkát, és ahová felvennék, ott megkérdezik, hogy programoz-e valamilyen nyelven, merthogy a logisztikai tudását logisztikai programok írásában, tervezésében szívesen használnák.
De mivel nem tud, ezért csak mint logisztikus nem kell sehová.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:15
LoL
Egy informatikus aki nem tud programozni.
Milyen az infón belül a logisztika szakirány. Soha életemben nem is halottam ilyet. Sőt, úgy hogy mérnöknek ment. És hogy végezte el ha nem tud programozni? Ez elég hülyeség.
ma 09:15
Talán mert nem informatikán keresztül kellett volna valahogy sandítani a logisztika felé, hanem Bsc-n logisztikai szakirányt választani, ahol lehet, vagy logisztika Msc-re menni ahol lehet. Utána nem kell figyelned, hogy mennyit tankolj a Mustangodba.
"Talán mert nem informatikán keresztül kellett volna valahogy sandítani a logisztika felé"
De a kérdés még mindig az, hogy hogy lehet informatikus ha nem ért a programozáshoz.
"Utána nem kell figyelned, hogy mennyit tankolj a Mustangodba."
Ugyanez igaz az informatikusra. Vagyis ha reálisak vagyunk, hogy mikorra munstangra lesz pénze tényleg nem kell figyelni.
AZ informatikában van az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kezdő fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!