Mit gondoltok Budaházy Györgyről?
Attilajjj
egyet értek!:)
22:06 Sonata90!
"A leginkább érdekes az egészben, hogy azt is lepontozzák, aki megkérdi, hogy miért is tartják egyesek hazaárulónak..."
Ez az oldal már csak ilyen. Esetleg nem a kérdésre válaszoltál, vagy már eleve hülyeséget kérdeztél egy bizonyos csoport szemszögéből (engem is beleértve).
Én pl. kiváncsi lennék a miért miértjére!
(figyeld meg majd a válaszom hasznosságát!)
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:06
Szerintem nem hazaáruló, de nem is hős.
csupán ő viszi el a balhét azok helyett, akik most a Jobbikban/Fideszben/otthon ülnek.
Egy frusztrált barom aki nincs tisztábban önmagával ezért szittya-magyar jelképekkel kellet felöltenie magát, miután úgy nézett ki mint a karácsonyfa talált nála is ostobább embereket akikkel köztörvényes bűnöket követett el, olyan bátrak voltak hogy szétvertek pár autót(micsoda hazafiasság) utána kirabolták az mtv-t és hazamentek arról sírni hogy micsoda sztálinista diktatúrában élünk, miért nem lehet csak úgy (nekünk igaz magyaroknak) lángba borítani a fél várost.
Remélem sok évet fog börtönben tölteni, mert komoly veszélyt jelent a békés emberekre skizoid-disszociatív lénye.
,,Budaházy nem hazaáruló,hanem egy hős!"
Miféle hőstettet hajtott végre? Nekem egy se jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!