Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoltatok még rá, hogy...

Nem gondoltatok még rá, hogy jobb lenne lelépni valahova külföldre?

Figyelt kérdés

Nem azért mondom, mert nem érzem magam magyarnak. Az a probléma, hogy nagyon is az vagyok, csak úgy érzem, hogy itthon megvetnek emiatt.

Itthon már nem lehet nyugodtan magyar az ember, mert az egész állam szellemisége ellene van. Úgy érzem, hogy valami teljesen kiveszett a magyarokból, ami magyarrá tette őket, nem érzem, hogy boldog vagyok közöttük. Önzők, beképzeltek, erőszakosak, kötekedők, minden más magyart lenézők lettek, aki lent van a porban, azt megrugdossák, aki fent van, arra irigykednek és gyűlölik őt, persze nem teljesen jogtalanul, mert ő ugye szintén gúnyolja és megtapossa őket, mert ők lejjebb vannak nála.

Valami eltűnt, aminek meg kellene lennie. Legjobban úgy tudnám kifejezni magam, hogy a magyarok már nem tudnak egymást segítve, nemzetet és sorsközösséget alkotva létezni és élni. Mintha lételemük lenne a másik csesztetéséből adódó boldogság és teljesen természetesnek veszik, hogy ez így van.

Fáj, hogy ez lett a nemzetemből. Szeretném, ha egyszer nagyok, virulók és boldogok lennénk majd, de erre nem látok sok lehetőséget, mert a nemzet már túl nagy része túlságosan is le van alacsonyodva egy ilyen bizonyos állati színvonalra. De talán még ez sem jó kifejezés, mert az állatoknál is meg lehet figyelni, hogy egymást segítve élnek, de a magyarok valami érthetetlen okból úgy akarnak boldogságban és harmóniában élni, hogy minél többet kötekednek a többi magyarral és ott gáncsolják őket, ahol csak tudják. Utána meg jön az álszent sopánkodás, hogy mégis miért tart itt Magyarország... Szerintem egyértelmű, hogy miért.

Nektek mi a véleményetek?

2011. szept. 3. 21:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
20%

"Itthon már nem lehet nyugodtan magyar az ember, mert az egész állam szellemisége ellene van. "

Kezeltesd magad!

Pontosan miért nem lehetsz magyar?

Ugyanúgy rohangálhatsz zászlókkal, meg jelvényekkel, ha te ettől vagy magyar!

megjegyzem aki ettől érzi magát magyarnak, annak gratulálok...

2011. szept. 4. 08:21
 22/42 anonim ***** válasza:
37%

"Legjobban úgy tudnám kifejezni magam, hogy a magyarok már nem tudnak egymást segítve, nemzetet és sorsközösséget alkotva létezni és élni. "

meséld már el, hogy anno, mikor nemzet és sorsközösség volt, miért jelentgették fel egymást az emberek?

2011. szept. 4. 08:21
 23/42 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként ha ennyire magyarkodni akarsz, akkor miért mész külföldre?

Ott még inkább rosszul éreznéd magad.

"Még annyit mondanék, hogy nyáron Erdélyben jártam és nagyon meglepett, hogy az ottani magyarok mennyire magyarok"

Talán ez azért van, mivel önálló népcsoportot alkotnak egy relatíve "idegen" (bár ez vitatható) államon belül.

Trianon ugye...

2011. szept. 4. 08:24
 24/42 anonim ***** válasza:
15%

" amilyennek egy magyarnak lennie kell."

ez nézőpont kérdése.

A hazádat tisztelni kell

Más kérdés, hogy ki milyen módon tiszteli, már ha tiszteli egyáltalán.

2011. szept. 4. 08:26
 25/42 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:16

te pedig kezeltesd magad.

Komolyan ennyire azt hiszitek, hogy mindenki függ mindenkitől? Hogy nincsenek önálló gondolatok, érzelmek?

Szerintem pont ezzel köptök egy hatalmasat Magyarországra, hogy birkának nézitek azt, aki nem a ti propagandátokat szajkózza.

2011. szept. 4. 08:28
 26/42 anonim ***** válasza:
48%

"Arról beszéltem éppen, hogy itthon én nem érzek semmiféle ilyen lengedezést, tehát nem érzem, hogy itt magyar emberek élnének, amiből egyenesen következik, hogy Magyarország már nem magyar ország. "

vagy talán egy kicsit agyadra ment a hazaszeret. Ilyen is van.

2011. szept. 4. 08:29
 27/42 anonim ***** válasza:
48%

" Sőt, valószínűleg a világ legtöbb pontján jobban magyar lehetsz, mint "itthon"."

Ez fatális tévedés, mivel ez az ország az anyaország.

nehogy azt hidd, hogy pl az USA-ban a magyar kolóniákban magyarabb lennél.

2011. szept. 4. 08:30
 28/42 anonim ***** válasza:
21%

ma 07:29

Nem vagyok pszichiáter, kigyógyítani a rögeszméidből nem tudlak.

Ha utálni akarod az országot, ahol élsz, akkor utáld nyugodtan. Ha veszélyeket és problémákat akarsz magad köré képzelni, akkor képzeld őket nyugodtan. Ha a hobbyd a siránkozás, rettegés, öngyűlölet és nyafogás, ebben se gátollak meg.

Bár udvariasabb lenne, ha mindezt külföldön folytatnád inkább.

Mikor indul a géped Londonba?

2011. szept. 4. 08:55
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

Na gyerekek, az utolsó 63%-os és 53%os válaszolók tökéletesen szemléltetik, hogy miről is beszél a kérdező. Ők a "magyarok" akik belekötnek mindenbe, folyton fúrják a másikat és utálják azt aki szeret magyarnak lenni és szeretne büszke lenni a hazájára. Képtelenek felfogni a szeretetet és az arra való vágyat.

És az ilyenek maradnak itthon, Szívás.

2011. szept. 4. 10:07
 30/42 anonim ***** válasza:
96%

"Na gyerekek, az utolsó 63%-os és 53%os válaszolók tökéletesen szemléltetik, hogy miről is beszél a kérdező. Ők a "magyarok" akik belekötnek mindenbe, folyton fúrják a másikat és utálják azt aki szeret magyarnak lenni és szeretne büszke lenni a hazájára. Képtelenek felfogni a szeretetet és az arra való vágyat.

És az ilyenek maradnak itthon, Szívás."

Egyetértek.

2011. szept. 4. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!