Mit szólsz ehhez? Egész nap az iskolában?
Szülők, tanárok vagy a tanulók véleményére is kiváncsi vagyok. Ki mit szól hozzá?
Ezt a Hoffmann Rózsát egyszer helyreteszik az biztos....szerintem még iskolapadba sem ült sose.
Kezdődik a tanítás 8-kor (van ahol fél 8) és fejeződjön be 6-kor.....a gyerek 8 órát gürizik az iskolába, utána menjen haza és még tanuljon is holnapra. És akkor mikor lehet gyerek?? Játék, közös program, szórakozás nincs mert a suliba kell dögleni délután is.
A tanárok a hátuk közepére sem kívánják azt hogy délután is még dolgozzanak ugyanennyi pénzért.
Ez olyan mint az érettségi. Azt is szinte minden évbe megújítják, persze a gyerekkel szúrnak ki. A délutáni tanításhoz visszatérve úgy látszik elfelejtették hogy vannak vidékiek és hogy a busz nem jár félpercenként.
Tömören : Hoffmann Rózsa egy idióta.....
Úgy sem lesz belőle semmi. Ennek a Hoffmannak csak a szája jár, értelmes dolog még nem hagyta el a képét, de eddig minden hülyeségét elvetették. Az alapötlet nem rossz, de természetesen nem szabad délutánra becsűrni fizikaórákat, hanem kreatív dolgokkal, sporttal foglalkozzanak, és max csak alsóban.
Viszont abban mindenkinek igazat adok, hogy a gyereknek tanulnia is kell valamikor,felkészülni a másik napra ezért is írtam, hogy ez csak alsóban működne, mert ott még nem olyan vészes a tanulás, de később szerencsétlen diáknak nem lesz egyáltalán szabadideje...
Még valami: jöhetne már valami merénylő és csinálhatna már valamit ezzel a Rózsa bokorral, mert terjed, mint a pestis és eléggé szúrja a szemem, hiszen tudjuk: nincsen Rózsa tövis nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!