Kíváncsi vagy mennyivel fogsz kevesebbet keresni jövőre? Mit szólsz hozzá?
A táblázat a cikk alján!
Sajnos ennél az alacsony jövedelmüek esetén rosszabb lesz a helyzet az adójóváírás eltörlése miatt!
Mondjátok már el nekem, a munkáltatóitokat mi "kényszerítheti" arra hogy nektek többet fizessen? Miközben a reálgazdaságunk haldoklik, a növekedésünk "a multtikkal összecsapva" 0,8% ra várható a "multik nélkül" -1-2% körüli resszesziót mutat!
Tényleg nem akarjátok megérteni hogy amit a fidesz csinál annak semmi értelme! Az államadósság eröltetett törlesztése még a nyp kirámolása ellenére is 80% os lesz és nem a beígért 74%, az az várhatjuk a leminősítést.
Miközben a reálgazdaságunk a pénhiány miatt már resszeszióba fordúlt, az az jövőre se 3000milliárd se növekedés, sőt még kevesebb bevétel, a világpiac vállsága, a magyar reálgazdaság zsugorodása miatt.
Magyarázzátok meg,mert lehet hogy én vagyok az ostoba, de a számok akkor is engem igazolnak sajnos!
Az már biztos hogy a fizetésem kevesebb lesz még szerencse hogy a párom jól keres és az anyósomnál lakunk aki még szintén dolgozik így legalább enni tudunk és a számlákat fizetni.
Az biztos hogy a kérdezőenk teljesen igaza van abban hogy ennek a kormánynak semmi értelme csak mindent jól meg adóztatnak a fizukat csökkentik és megint a szegényeken csattan az ostor mikor a gazdag emberektől kellene több pénzt levonni mert még is jobban keresnek mint mi átlag emberek. Szóval hogy mi lesz ebből a gyakorlatban azt nem tudom de remélem annyira rossz nem lesz.
"
Mondjátok már el nekem, a munkáltatóitokat mi "kényszerítheti" arra hogy nektek többet fizessen? Miközben a reálgazdaságunk haldoklik, a növekedésünk "a multtikkal összecsapva" 0,8% ra várható a "multik nélkül" -1-2% körüli resszesziót mutat!
Tényleg nem akarjátok megérteni hogy amit a fidesz csinál annak semmi értelme! Az államadósság eröltetett törlesztése még a nyp kirámolása ellenére is 80% os lesz és nem a beígért 74%, az az várhatjuk a leminősítést.
Miközben a reálgazdaságunk a pénhiány miatt már resszeszióba fordúlt, az az jövőre se 3000milliárd se növekedés, sőt még kevesebb bevétel, a világpiac vállsága, a magyar reálgazdaság zsugorodása miatt.
Magyarázzátok meg,mert lehet hogy én vagyok az ostoba, de a számok akkor is engem igazolnak sajnos!
"
És mindenre az a megoldás, hogy pár ezer forint adókedvezményt adunk a rosszul keresőknek. Gratulálok nagyon okos vagy ez volt az mstp módszere. Ezzel a "bértámogatással" is csak a külföldi multiknak kedveztek, hogy vihessék ki az országból az extra profitot. Én nem fogok azért több adót fizetni, hogy támogassam a rabszolgatartást.
""És mindenre az a megoldás, hogy pár ezer forint adókedvezményt adunk a rosszul keresőknek. Gratulálok nagyon okos vagy ez volt az mstp módszere. Ezzel a "bértámogatással" is csak a külföldi multiknak kedveztek, hogy vihessék ki az országból az extra profitot. Én nem fogok azért több adót fizetni, hogy támogassam a rabszolgatartást.
Nem is kell támogatnod!
Egyszerüen oda kellene felemelni a minimálbért hogy az abból fakadó emelések kicsikarják maguktól az emelkedését a béreknek. Ugyanis a minimálbér emelése statisztikailag kimutathatóan az alacsonyabb keresetüek jövedelmét emeli.
Hiszen amagasabb bérek nagyon elszakaddtak az átlagtól így nem nyomja magaelőtt.
Kb ennyi.
Persze Orbánék nem akarnak bérnövekedést, mert pontosan a fogyasztás visszaszorítása a céljuk. Az más kérdés hogy nincsennek tisztában azzal hogy azt a réteget akit súlytanak, már rég nemlehet visszább szorítani, mert már rég a minimum fogyasztáson tengenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!