Hogy szerezzek állást? Többi lent
Élelmiszer-Vegyi árú eladónak tanultam mert az volt az elképzelésem hogy 5-6év múlva boltot nyitok (abból amit megkerestem) és előtte találok állást mert mikor végeztem előtte 1éve elég volt a szakma is az én "foglalkozásomba".Már egy 1éve itthon ücsörgök hogy elvégeztem az iskolát és nem találok állást mert minden t.tves kis munkára szinte értségit kérnek.De mi a f.sznak az a k.rva érettségi (amikor már semmit nem ér szinte mert minden idiótának van)attól mert nincs meg az nem jelenti azt hogy holt gy.kér az ember.Sőt 1-2 embernek meg van értségije mégis holt h.lyék
Már a f.. kivan hogy semmi munkát nem találni
Kedves válaszoló ! Nem kell magadra venni, amiket mondanak rólad, hogy bunkó vagy, az írásod alapján, mivel ide többnyire leoltóemberek járnak.
Igenis lehetsz értelmes és jó képességű is. Ellenben ha az a divat hogy érettségi kell, akkor meg kell szerezni, legyél azon hogy meglegyen, pl azt hiszem a munkaügyi központban ingyen le lehjet tenni, lelevelősön, de lehetséges hogy csak szakma nélkülieknek, nem tudom, de oda kell menni tanácsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!