Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek állást...

Hogyan szerezzek állást külföldön?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék állást találni, de sajnos már egy ideje nem jön össze. 21 éves lány vagyok. Dolgoztam egy évet egy integrált iskolában, mint gyógypedagógiai asszisztens, majd óvodában mint dajka. Sajnos az idegen nyelv tudásom igen gyatra...de azért valamit tudok... A párommal arra gondoltunk, hogy kimegyünk külföldre. De mivel munkanélküli vagyok és albérletben élek, így nehéz összeszedni rá a pénzt...Mástól meg nem tudok kérni és nem is szeretnék. Bármilyen munkát elvállalnék: hajón kisegítőként, szállodában szobalányként..bármit amihez nem kell még nagy nyelvtudás..és kijutáshoz pénz. Fizikai munkát is bírjuk..De nem tudom merre keressek, félek a netten hirdető állásoktól, hisz sok rémtörténetet hallottunk már.. Hol találhatnék egy megbízható közvetítőt, aki nem az én pénzemre pályázik csak, vagy valakit aki tényleg segítene kijutni és elszállásolni.. Előre is köszönöm mindenkinek..
2011. máj. 10. 12:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!