Van arra esélyem, hogy állást szerezzek abban a szakmában amit 2évig tanultam, de amiből a záróvizsgám nem sikerült?
abszolut semmi, valaki diplomával nem kap munkát...
amúgy ez is gyakorlat meg talpraesettség kérdése. De készülj fel arra, hogy senki nem fog válaszolni akárhány helyre küldöd el az önéletrajzod, ha mégis elhívnak beszélgetésre, akkor tuti vmi nem fog tetszeni és amiért nem vállalod el a munkát. Valószínű te is a népes pályakezdő munkanélküliek lelkes csapatát fogod szaporítani.
üdv a csapatban: egy pályakezdő munkanélküli, akinek van róla papírja...
Vizsgán olyat nem kérdezhetnek amit nem tanítottak!
Van esélyed, de nem szakmunkásként fognak felvenni ami persze kevesebb fizetéssel is jár
az első válaszoló nyilván egy megkeseredett munkanélküli aki sehova nem kell.
megértem én, hogy szar neki, de nem kell mást is lehúzni csak azért mert ő neki nem jött össze.
kérdező nagyban függ attól, hogy mit tanultál. és attól is, hogy csak bejártál, vagy ténylegesen elsajátítottad. Amúgy ha már most tudod, hogy milyen kérdések lesznek benne, akkor simán utána tudnál nézni, tanulni, hogy sikerüljön. igazából a talpraesettség nélkül alapból halott vagy a munkaerőpiacon.
Kedves második: Nincs diplomám nekem sem, hidd el. Szinén az okj-sek népes társaságába tartozom.
Kedves akárhányadik: van munkám, nem vagyok elkeseredett munkanélküli, ezt is el lehet hinni.
Mondatot és kérdést értelmezni kellene tudni és utána élcelődni. Nem lehúzni akartam a kérdezőt egyszerűen válaszoltam arra a kérdésére, hogy lesz a e a SZAKMÁJÁBAN munkája. Igen a szakmáján van a hangsúly, nem az volt a kérdés, hogy lesz a melója. Meló az van dögivel, csak az nem dolgozik aki nem akar. Én is dolgozom, csak nem azt amit szeretnék, és pályakezdőként NEM KELLEK SEHOVA a SZAKMÁMBAN, mert csak kettő hónap "tapasztalatom" van, ami a kötelező gyakorlatom volt.
Kedves kérdező: munkád lesz persze, csak nem a szakmádban, főleg ha tömegszakmád "lesz"
Kedves utolsó: ott a pont, neked van igazad, ennyi...
Na GYORSAN pár szó, még mielőtt valaki belekötne, hogy az első kommentemben azt írtam, hogy pályakezdő munkanélküli vagyok. Annak tartom magam, mert nem azt csinálom, amit szeretnék és "kiskönyves" (ami már nincs) munkát nem nevezek munkahelynek... mert nem az, csak eltöltöm az időm és kapok némi alamizsnát, hogy ne haljak éhen...
első és az előző voltam
Köszönöm a válaszokat!Valami ilyesmire számítottam....
Hát igen, valószínűleg más, "tömeg" szakmában találok állást.
Vagy elvégzek még valami gyorstalpaló tanfolyamot,hogy legalább szakmám legyen.
Még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!