Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még Magyarországnak jövője?

Van még Magyarországnak jövője?

Figyelt kérdés

Most kezdtem, az egyetemet, de szüleim már most azt mondják, hogy amint tehetem menjek külföldre, mert itt ákármi történik akárki kormányoz, jobb nem lesz.

Szerintetek is így van?

2011. aug. 28. 19:43
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
67%

"Természetesen van Magyarországnak jövője.Sőt az az érzésem ,hogy most kezdődnek el azok a folyamatok amelyek megváltoztatják az ország jövőjét és helyesebb útra tér az ország.Jah és nem a fidesz politikájára gondoltam...:) "

Ezzel viszont egyetértek. Elindultak bizonyos folyamatok, mert a Jobbik minden téren addig verte a tamtamot míg a nép fel nem ébredt. Most már a képviselőkre egy akkora nyomás nehezedik a közvélemény részéről, hogy egyszerűen muszáj valamit tenniük. Reméljük a Fidesz lesz az utolsó kártékony kormányunk és végre elindul egy fellendülés.

2011. aug. 28. 21:05
 22/56 Dick Esmen ***** válasza:
67%
Van de már nem hosszú.De én örülnék a legjobban ha tévednék.
2011. aug. 28. 21:21
 23/56 A kérdező kommentje:
Mi jogon veszed a bátorságot arra, hogy egy szakmát "nem normális"-nak merj nevezni. Fogadjunk, hogy lövésed sincs arról, hogy ez a szakma amennyire illetve, hogyan hasznos.
2011. aug. 28. 21:21
 24/56 A kérdező kommentje:
*mennyire
2011. aug. 28. 21:22
 25/56 anonim ***** válasza:
29%

"Mi jogon veszed a bátorságot arra, hogy egy szakmát "nem normális"-nak merj nevezni. Fogadjunk, hogy lövésed sincs arról, hogy ez a szakma amennyire illetve, hogyan hasznos."

Nem hasznos.

2011. aug. 28. 22:27
 26/56 anonim ***** válasza:
84%

ma 20:32

Szóval a MI PÉNZÜNKÖN tanulsz, hogy aztán külföldön dolgozhass.

És ha élősködőnek neveznek, akkor gondolom, ki vagy akadva.

Bár mindenképpen jobban járunk, ha emigrálsz.

2011. aug. 28. 22:56
 27/56 A kérdező kommentje:

Nem hasznos. Igazad van a rákkutatás például fölösleges.

Hogy lehettem én olyan hülye, hogy ilyen badarságokról gondolkoztam, amikor lehetnék akár bolti eladó, igaz hogy sokkal kevesebbet keresnek, és sokkal tobbet dolgoznak, na de hát az a szakma megicsak HASZNOSabb.

2011. aug. 29. 06:55
 28/56 anonim ***** válasza:
69%
Hogy van-e az országnak jövője? Hát persze hogy van! Már húsz évvel ezelőtt is volt neki.
2011. aug. 29. 07:00
 29/56 anonim ***** válasza:

A magyar népnek Mohács kell, másból nem ért úgysem.

Menjél nyugodtan külföldre, mert a hazafiság ugyan szép dolog, de abból megélni nem lehet.

A viág mára egy kis "falu" lett, bárhonnan hazajöhetsz, ha érdemes lesz.

Attól függ, neked mi a fontos, vagy mit akarsz felépíteni. Ha nincsen egzisztenciád, nem vagy nős, menj külföldre, mert az itthoni fizetésből nem jutsz sehová.

Ha kutatás, és a szakma fontosabb, akkor itthon is maradhatsz, majd mehetsz ösztöndíjjal vagy máshogyan kutatni külföldre.

Van egy ismerősöm, ő agykutató. Angliában volt ösztöndíjas, amerikai egyetemeken tart meghívottként előadásokat.

Itthon a fizetése alig éri el a 200 000 Forintot. Hívták Angliába, Amerikába, ennek a pénznek többszöröséért, sokszorosáért, de ő nem megy. Megnősült, van egy lakása egy nem is rossz környéken, és éppen eléldegélnek. Nem elsősorban anyagi elismerésre vágyik, a szakmait pedig mindenütt megkapja, mert az ő egyedi szakterületén szaktekintély fiatal kora ellenére. Ide köti a családja a kollégái, a tanárai, a munkája. Az ő története nem a pénzről szól.

Magyarországon anyagi elismerére ne is számítsál, ha arra vágysz, akkor külföldre kell menned.

Rajtad áll, hogy NEKED mi fontos az életben.

2011. aug. 29. 08:20
 30/56 anonim ***** válasza:
52%

Nincs. orbán viktor lehúzz minket a szarba.....

a szegényeket még szegényebbek lesznek,

a gazdagok még gazdagabbak lesznek,

sok sok adó emelés...

és minimálbér csökkentése...

hogy lehet így élni kérem??? szörnyű ez viki.....

2011. aug. 29. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!