Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet, hogy Magyarországna...

Nem lehet, hogy Magyarországnak is ilyen jövője lesz?

Figyelt kérdés

Egy erős, ügyes, keménykezű vezető, vele szemben több jelentéktelen és megosztott kis ellenzéki párt, egyirányúsított média, kellően manipulált választási rendszer, ha kell néha odacsapnak, de azért úgy-ahogy meg lehet élni...

Én teljesen a mai magyar folyamatokra ismertem ebben a leírásban, bár ez itt most éppen Fehéroroszország. Csak egy különbség van, hogy mi azért a nagy adósságunk miatt kiszolgáltatottabbak vagyunk, de majd biztos ezt is áthidalja a mi vezetőnk.

[link]

2010. dec. 19. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
leszámítva azt, hogy úgy-ahogy meg lehet élni. ahhoz nem tudom, még hány évtized kell.
2010. dec. 19. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek a kulcsa az hogy jobban fognak-e élni az emberek,ha nem akkor 2014-ben elzavarják Orbánékat is,bármekkora diktatúrát építenek ki addig.
2010. dec. 19. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

Nincs diktatúra csak az Mszp-sek fejében és zsebében.Jó

lenne,ha az elmentett szajrét visszaadnák.A szegények szen-

vednek miattuk.

2010. dec. 19. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Viktort nem nevezném ügyesnek, bár zsebtolvajláshoz is kell némi ügyesség...
2010. dec. 19. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!