Bebukhatja a Kormány a magánnyugdíjpénztárak lerablását?
Figyelt kérdés
Kiszivárgott egy alkotmánybírósági határozattervezet, ami a magánpénztárakban maradóknak (3 %) is biztosítaná az állami nyugdíjjogosultságot. Én mindig is tudtam, hogy ez az elkobzás ordítóan alkotmányellenes volt, de arra nem számítottam, hogy a Balsaival, Pokollal és a többi fideszessel megspékelt Alkotmánybíróság ezt kimondja. Vagy lehet, hogy mégis?
2011. aug. 20. 08:11
11/13 anonim válasza:
Pedro: 5., de most ezt nem bírom abbahagyni... :-)
12/13 anonim válasza:
BW
Hát sajnálom... (na jó, nem is...)
De hát nem adhatok mást, csak mi lényegem! (Jaj, mintha ezt már valaki más is mondta volna...)
Pedro
13/13 anonim válasza:
Most ezt a kérdést is szét akarod offolni, Luci? :)
Azért nagyon remélem, nem gondoltad komolyan; vagyis izé, szóval úgy értem, hogy nem ő a példaképed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!