Fiatalok! Ha válaszhatnátok, hogy vissza mentek az időben a Kádár-rendszerbe, vagy inkább a jelenben próbálnátok szerencsét, melyiket választanátok és miért?
Na de emberek, azért az is be kell vallanunk, hogy a mi tisztességes gyártulajdonosunk ritka holló! Szerintem ti is tudtok kapásból 10 vállalkozót, aki külföldön nyaralgat, meg minimálbérért dolgoztat, ő (!) is annyiért dolgozik, aztán szeptemberben kéri a kedvezményt tankönyvre, menzára stb.
Cigányokról szerintem nem is kell írnom.
Na ezért volt jó a régi rendszer, nem tudták ennyire kijátszani, és ezek az emberek tehetnek arról, hogy ott tartunk ahol.
Én nem téged akartalak bántani, ha úgy van ahogy írod, le a a kalappal.
Csak sajnos ma Magyarországon a vállalkozók 10%-a normális, a többi csak azt nézi honnan lehet lopni, meg nem bejelenteni, meg nem adózni stb.
Ezt még azért neked is be kell ismerned.
Ma Magyarországon alkalmazottként nagyon nehéz előrébb jutni, de még a felszínen maradni is.
Anyámék meg jól elvoltak abban a régi rossz rendszerben, nem aggódtak a munkahely miatt, vitték a gyerekeiket nyaralni a Balatonra, ház szinte tehermentes volt.
Mit érek én azzal ha lehet menni a nagy nyugatra? Nincs rá pénzem. Örülök ha a Balatonig eljutok.
„Szerintem ti is tudtok kapásból 10 vállalkozót, aki külföldön nyaralgat, meg minimálbérért dolgoztat, ő (!) is annyiért dolgozik, aztán szeptemberben kéri a kedvezményt tankönyvre, menzára stb.”
Annyit kapásból. És akkor csak a nagy kutyákat számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!