Fiatalok! Ha válaszhatnátok, hogy vissza mentek az időben a Kádár-rendszerbe, vagy inkább a jelenben próbálnátok szerencsét, melyiket választanátok és miért?
Én bizony visszamennék.
Egyik nagy városunk fideszes polgármestere viszont azt mondta, hogy a mai fiataloknak Magyarországon élni nagyon jó, mert olyan izgalmas itt az élet. Bár az ő gyermekeinek lenne ilyen kiszámíthatatlanul izgalmas az élete!
De amúgy nem a fiataloknak tette fel a kérdést az illetéske elvtárs?:DDDD
Mert ezeknek a válaszoknak a nagy része bizony tapasztalatból ered...csak úgy csöndesen jegyzem meg.:)))
"vissza léptünk egy fenntarthatatlan kapitalista rendszerbe, mely önmagát pusztítja el."
aha, ehhez képest egész jól tartja magát, immár néhányszáz éve :)
mondj még ilyen hülyeségeket, szórakoztató vagy...
"Egyik nagy városunk fideszes polgármestere viszont azt mondta, hogy a mai fiataloknak Magyarországon élni nagyon jó, mert olyan izgalmas itt az élet."
:DDD
Igen, ezt hallottam már én is, de mástól, nem egy fityeszes majomtól.
Végülis igaza van. Olyan izgalmasan nincsenek munkahelyek, vagy ha van valami munka, akkor izgalmasan lehet dolgozni a 90 ezer forintos éhbérért, miközben a munkák profitjának a nagy része izgalmasan kiszivárog külföldre, így lehetővé téve, hogy a nyugati országokban az emberek a tökük vakargatásával kézhez kapják a mi fizetéseink hatszorosát és így ők elégedettek lehessenek.
Nagyon izgalmas, hogy az emberek akkora szemétládák lettek az utóbbi időben, hogy előbb ontják ki a beleidet, mintsem hogy inkább rádmosolyogjanak és megkérdeznék őszintén, hogy miben segíthetnek.
És mekkora boldogságot és izgalmat okoz már az is, hogy lassan éhendöglünk és elkobozzák a lakosság felének házait a bankok, de ha bemegyünk egy nagyvárosba, akkor lehet látni izgalmas és színes reklámokat a házak falán. Nahát, azok aztán kárpótolnak minket mindenért, azok az izgalmas színek! :D
"A technológiát ne keverd már bele,mert ugyanúgy megjelentek volna a Kádár korszakban is,mint most. Csak hát,eltelt több mint 20 év,azért van neted most."
Egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!