Fiatalok! Ha válaszhatnátok, hogy vissza mentek az időben a Kádár-rendszerbe, vagy inkább a jelenben próbálnátok szerencsét, melyiket választanátok és miért?
Kedves Gyártulajdonos!
Azért mindenki csak nem gazdagodhat meg, bizony valakinek sepregetnie is kell....Csak hagyni kéne megélni a sepregetésből kapott pénzből.
Láthatólag a gyártulajdonost a sok irigy, azaza magyar mentalitás, azonnal lepontozta. Pedigcsak egy pozitiv példát hozott fel. Na erre a pozitiv példára a sok siro rivo, ugysem sikerül semmi alkalmatlanság a szokásos magyar rivás sirást adta elö.
Na ezért a mentalitásért volna jobb, ha Magyarország inkább kérné gyarmati státuszba felvételét. Pl. válszthatna egy pozitivan gondolkodo népet és atadná nekik a döntéseket és irányitást.
„Ha még valaki nem tudná hogyan, nagyon szívesen leírom, pár inkább privátba tenném, linkkel bizonyítva, mert itt már elég sokszor leírtam, a linket meg itt amúgy sem lehet kitenni.”
A múltkor próbáltam, azt válaszoltad hogy nem ismerjük egymást. Ez mondjuk igaz, nem is erőltettem a dolgot.
„Félre kellene már tenni ezt az hozzáállást és irigykedést.”
Az nem irigykedés ha az ember bizonyos dolgokat nem néz jó szemmel.
De ez irigykedés! Az emberek nagyon irigyek arra, ha valakinek van pénze. Teljesen mindegy, hogy szerezte, ha pénze van, ő lesz a szemét a szemükben. Mert ő nem elégedett meg azzal, hogy valami idiótának dolgozik fix havi fizetésért, hanem vállalkozó lett, és bejött neki.
Alkalmazottként soha nem fogsz meggazdagodni.
Nem mennék vissza a Kádár-rendszerbe
Én nem a múltban szeretnék ÉLNI,, mint itt a GYK-n a legtöbben, hanem a jelenben.
Teszek is érte, hogy a jelenben tudjak élni.
Csak kicsit nehéz ebben a helyzetben, de legalább MEGPRÓBÁLOM!
" szörnyű 90es éveket is túl kéne élnem amikor eszméletlen pocsék zenék voltak."
mivel voltak pocsékabbak, mint a mostaniak?
ma már zene sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!