Vona Gábora (a Jobbik elnöke) bentlakásos iskolákban tanítaná mosakodásra a cigánygyerekeket. Mire kellene még őket megtanítania?
"ja és ha a cigányokat véded akkor elvileg szereted őket"
senki sem szokott komplett népcsoportokat szeretni, de ez nem jut el a Jobbikos agyadig...
"amugy a holokauszt nem azt jelenti , hogy zsidó vagy hogy zsidók kivégzése"
Valóban nem. volt sok holokauszt
De te és úgy általában a jObbikosok akkor használjátok ezt a "sértést" mikor zsidózni akartok!
"de jó liberálisként nem veszed észre ha írok valamit csak azt amibe beleköthetsz"
sajnos a liberálisok (nem mindenki, pl. a vitapartnered sem egy nagy tálentum, de nálad azért okosabb) általában intelligensebbek, mint a Jobbikosok.
ez van.
"de milyen műsorban akasztott volna?"
valamelyik reggeli műsorban, régen volt kb. 2008 körül
"14 éves hugomat majdnem megerőszakolták az 5 éves unokatestvérem előtt "
az én hugomat anno (még a 90-es években ) egy MAGYAR férfi elrabolta és megerőszakolta
"engem több tetves cigány bántott mint ahány jobbikos kivonult"
Csak azt nem értem, hogy a legtöbb tudatlan kis Jobbikos pöts miért itt jártatja a száját, az utcán miért nem tudja megvédeni magát, mint pl én?
" Kitartás 2014-ben megmutatjuk, hogy kik az igaz magyarok "
Na ez az
Ti csak magyarkodni akartok, mellet döngetni, de ha cselekedni kéne, akkor csak vérgőzös idióták vagytok.
"Dehogy akarom én, hogy védd őket, de te mégis azt teszed."
Ő az ártatlanokat védte, nem a bűnözőket
Ez az amit a 8bites agyatok nem tud felfogni.
"Ha vitázok vele, az érveimet elengedi a füle mellett, és váltig állítja, hogy neki van igaza..."
ez főleg a Jobbikosokra igaz.
a ti "érveitek"el pedig egy baj van.
Hogy komplett népcsoportokat ítéltek el és nem személyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!