Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábora (a Jobbik elnöke)...

Vona Gábora (a Jobbik elnöke) bentlakásos iskolákban tanítaná mosakodásra a cigánygyerekeket. Mire kellene még őket megtanítania?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 22:07
 31/97 anonim ***** válasza:
75%

sosnak mondanám, hogy tanulok és az hogy mibe van az ember nem utal a műveltségére ugyanis nem a tuha teszi az embert

és nem érdekel hogy az üzletfeledet várod e

annyit vagyok itt amennyit akarok mivel nyári szünetvan

a bakancsos barátaim közül 3nak van valamilyen nyelvvizsgája, (sajnos nekem még nincs) és 5ből 4en vagyunk vallásosak az átlag tanulmányi eredményünk simán 4es fölött van külön suliba járunk mind az öten, de elég jó suli mind az öt

2011. aug. 18. 09:40
 32/97 anonim ***** válasza:
31%

"

amugy a holokauszt szó jelentése A holokauszt (görög: ´ολοκαυστον

;, holokauszton) szó jelentése „teljesen elégő áldozat”"

Az a szó etimológiája, és nem a hétköznapi értelemben vett jelentése barátom...

2011. aug. 18. 09:40
 33/97 anonim ***** válasza:
31%

"

tibor95 - nek: Én sem szeretem a jobbikot, ne érts félre, csak tisztázni akartam a politikai nézetből való emberismeretedet. A szocik és az lmp - sek közül nekem is vannak barátaim, mert mint emberek semmi baj nincs velük, jobbikos komám viszont egy sincs, mert nekik csak az az ember aki "igaz magyar". És már megbocsáss, kedves 61 % - os, de az embernek nem bakancsban meg acéllal kivértezve kell az utcán járkálniuk, hanem tanulni vagy dolgozniuk kellene. Azt érzem a legtöbbször hogy akik sírnak rínak itt egész nap azok vagy segélyből élnek vagy tanulatlanok. Hányszor látsz itt engem írogatni? Most is egy üzletfelemet várom, azért néztem át ide egy kicsit. Mindig ti szidjátok az összes cigányt, nektek nem jó semmi soha. Amit meg kolopele leírt még az elején, az tényleg nem következett még be. De csak azért mert még nem ők kormányoznak. Ha egyszer lenne két harmaduk, kiirtanák az összes cigányt meg még a külföldieket is, hiszen a betyár sereg már tett erre célzást. Remélem még a parlamentbe se fognak bejutni 2014 - ben. Csak azért mert pár embert sérelem ért cigány ügyben nem lehet alapozni egy kormányzást. Ez nem program. Nekem a méregdrága autómat karcolta meg egy 16 év körüli nem cigány gyerek szándékosan, és amikor rákiáltottam kést rántott elő. Mint versenyszerűen küzdősportot űző embernek persze nem okozott gondot a leállítása, de most akkor utáljam az összes magyar 16 éves gyereket?"

Aki nekem jön az utcán, hogy ő marhára egyetértene egy magyarországi Apartheid-el, arról miért nem lehet elmondani, hogy rasszista?

2011. aug. 18. 09:42
 34/97 anonim ***** válasza:

tudod mikor vagyok én a barátod?

akkor sem azt jelenti a holokauszthogy kinírom a zsidókat volt egy olyan holokauszt igen (amiről sajnos nem tudni sokmindent) igen nem tagadom mielőtt jelentenéd a kérdést mert megtörtént de máshol is hallotam használnmi a holokauszt szót ami nálam nem azt jelnetihogy nírjuk ki a zsidókat buli

2011. aug. 18. 09:42
 35/97 anonim ***** válasza:
91%

a faji meglülönböztetés nem azt jelentheti, hogy mondjuk a cigányokat kinyírom, hanem mondjuk kisebbségnek nevezem az is faji megkülönböztetés

vagy mondjuk valamilyen szinten el vannak különítve(erre is van példa cigánytelepnek hívják) vagy máshol oktatom őket( erre is van példa sok olyan cigányt ismerek akiket fogyatékos suliba járatnak)

2011. aug. 18. 09:45
 36/97 anonim ***** válasza:
32%

" tudod mikor vagyok én a barátod?

akkor sem azt jelenti a holokauszthogy kinírom a zsidókat volt egy olyan holokauszt igen (amiről sajnos nem tudni sokmindent) igen nem tagadom mielőtt jelentenéd a kérdést mert megtörtént de máshol is hallotam használnmi a holokauszt szót ami nálam nem azt jelnetihogy nírjuk ki a zsidókat buli"

Amikor azt mondják a kurucinfón, hogy holokamu, gondolom nem az amerikai telepesek által elkövetett indián holokausztot mocskolják már megint ezerszer megcáfolt vádakkal. Vagy te milyen holokausztra gondoltál? Esetleg egy indok vagyok a szó etimológiájára?

2011. aug. 18. 09:47
 37/97 anonim ***** válasza:
44%

az a kuirucinfo

Aki nekem jön az utcán, hogy ő marhára egyetértene egy magyarországi Apartheid-el, arról miért nem lehet elmondani, hogy rasszista? érdekes engem még senki nem állított meg azzal, hogy nyírjuk ki a tőlünk másabb emberek merre laksz te?

én a holokausztra gondoltam kérlek jó példa lennél rá, hogy az ilyen embereket eltegyék láb alól mert te egy senki vagy

az a holokauszt amire te gondolsz már nincs mert annak vége és nem is lesz olyan mert ha lesz is holokauszt ahol mondjuk a zsidókat fogják irtani(nem lesz olyan) akkor az már nem az a holokauszt lesz

2011. aug. 18. 09:50
 38/97 anonim ***** válasza:
54%
a nemzeti szigeten a betyársereg tett rá célozgatást, ezért is szakad most a jobbik erőszakos és erőszakmentes pártra
2011. aug. 18. 09:54
 39/97 anonim ***** válasza:
47%

"Aki nekem jön az utcán, hogy ő marhára egyetértene egy magyarországi Apartheid-el, arról miért nem lehet elmondani, hogy rasszista?"

Tudod mi egyáltalán az Apartheid?

2011. aug. 18. 09:55
 40/97 anonim ***** válasza:
91%

a betyársereg nem a jobbik

én meg hallotam ahogy egy fideszes ember szidja a cigányokat(tényleg hallotam) akkor holnap minden fideszes lelő 10cigányt?

2011. aug. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!