Vona Gábora (a Jobbik elnöke) bentlakásos iskolákban tanítaná mosakodásra a cigánygyerekeket. Mire kellene még őket megtanítania?
Ha a "cigánygyerekeket" helyett a "hátrányos helyzetű" lenne akkor nem lenne hülyeség.
Most az a gyakorlat hogy a tanárok a bukásra álló gyerekeket kettesekkel végigrugdossák 8 éven keresztül mindegy csak ne lássalak alapon. Ha valaki nem tudja megtanulni 4 órában akkor megtanulhatja 6 vagy 8 órában.
A szülőknek úgy se lenne pénzük magántanárra.
Nem kell rögtön a hitlerjugendre asszociálni.
„senki sem szokott komplett népcsoportokat szeretni, de ez nem jut el a Jobbikos agyadig...”
Fogadjunk? Én például szeretem az echte svédeket. Meg a norvégokat is.
Meg van még pár nép, akit szeretek.
"Meg van még pár nép, akit szeretek."
Népeket szeretni hülyeség.
Egyéneket érdemes.
Én csak annyit mondok, hogy eddig, akartak már megverni cigányok is, és nem cigányok is.
Mindenféle ok nélkül. Volt hogy cigány ki akart rabolni.
Volt, hogy egy nagyon magyar , szélsőséges alak akart agyonverni. Szórakozásból. Hozzá nem szóltam, nem csináltam semmit, csak úgy, mert az illető egy alkoholista barom, aki csak kötözködni tud.
Volt, hogy egy csapat nem cigány falhoz szorított.
Volt, hogy kisdiák koromban, újságkihordás közben megtámadtak a cigányok.
És még sorolhatnék pár példát, az ismerőseim köréből is.
Mindenből mi következik? Csak annyi, hogy ostoba, bunkó emberek vannak, akik szeretnek kötözködni.
Lehet, hogy cigányok között több ilyen van. Lehetséges.
De a lényeg, hogy hiába támadott meg engem egy ilyen nagyon derék turbómagyar is, még se mondom azt, hogy minden ilyen nagy hazafi alkoholista bűnöző, csak azért mert egy ilyennel találkoztam!
De persze ezt úgy sem fogjátok fel, szóval vegyük úgy, igen, zsidóbérenc vagyok, igen magyar ellenes vagyok, igen libsi vagyok, és szeretem és a védem a cigányokat.
Sajnos mást nem fogtok fel a dologból( akinek meg nem inge...)
„Népeket szeretni hülyeség.”
Hát, ez nem túl meggyőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!