Vona Gábora (a Jobbik elnöke) bentlakásos iskolákban tanítaná mosakodásra a cigánygyerekeket. Mire kellene még őket megtanítania?
"én bőrszín alapján senkit nem ítélek meg nem azért rühellem a mocskos cigányokat mert fekete a bőrük felőlem lilák is lehetnének csak legyenek normálisak
annyiba jó, hogy legalább tudom bitrosra ki cigány és ki nem
csak azt nem értem minek fecsérelem a drága jobbikos időőmet egy ekkora nullára mint te vagy"
Hátigen végül is csak azért utálod a cigányokat, mert cigányok. De honnan ismered fel a cigányt? Nem idén barnult és esetleg még akcentussal is beszél. Szóval mégis köze van a bőrszínhez...
Egyébként hol is nem válaszoltam egy vitapontodra, mint egy jó liberális?
Ha én nulla vagyok akkor te előkelő helyet foglalsz el a negatív számok között.
"Ismerek jobbikost, és ismerem amit a parlamentben produkálnak."
ha valóban így van akkor el kell ismerned hogy jó emberek különben hazutsz
anyukám MSZP-s (sztem fogalma sincs hogy én nem vagyok az mert minidig helyeslek ha mond valamit nem akarok vitát) és ő MSZP-s létére megmondja a jó oldalát a jobbiknak, és nem szidja őket hanem elfogadja
pedig nem tudja hogy jobbikos vagyok mert a politika nálunk olyan téma hogy orbán hülye /aha gyurcsány jó ember/ aha és ennyiben kimerült
mondjuk a ruhámon látja a különböző nemzeti jelképeket de a liberális köddel borított agya arra gondol, hogy szöszös a fekete pulcsi
"ha valóban így van akkor el kell ismerned hogy jó emberek különben hazutsz
anyukám MSZP-s (sztem fogalma sincs hogy én nem vagyok az mert minidig helyeslek ha mond valamit nem akarok vitát) és ő MSZP-s létére megmondja a jó oldalát a jobbiknak, és nem szidja őket hanem elfogadja
pedig nem tudja hogy jobbikos vagyok mert a politika nálunk olyan téma hogy orbán hülye /aha gyurcsány jó ember/ aha és ennyiben kimerült
mondjuk a ruhámon látja a különböző nemzeti jelképeket de a liberális köddel borított agya arra gondol, hogy szöszös a fekete pulcsi"
Milyen jó oldala van a Jobbiknak?
- Kivonultak a holokauszt megemlékezés napján a parlamentből. Ez minimum becsületsértés az áldozatok családjának.
- Mindig csak másokkal foglalkoznak, "mert ki kell mondani, hogy van cigánybűnözés". Csak a cigányok bűnöznének? Vagy van olyan bűnfajta amit csak cigány származásúak követnek el? NINCS! Ez faji megkülönböztetés. Mire vezet a faji megkülönböztetés? Apartheid...
...és még folytatódhatna ez a végtelen lista...
"Még az elején majd keresek neked olyat, pl arra, hogy miért kell utálni a jobbikot bántott téged egy jobbikos is? és miért kell szeretni a tetveket?"
Bántott-e? Nem te hívtál nemrégiben nullának cigánynak és húztál volna karóba valamint égő áldozatot csináltál volna belőlem? Mikor fankdelit meghívták egy műsorba az első 10 perc után akasztott volna...
volna volna volna
a cigányok engem meg ütöttek ütöttek ütöttek köpdöstek köpdöstek köpdöstek zaklattak zaklattak zaklattak
nem mindegy hogy volna (tehát nem történt meg) vagy tt( a mólt idő jele ami megtörtént
tehát te sokkal kevesebbért utálos a jobbikot mint én a cigányokat ezt elismered????
VÁLASOLJ RÁ
"mi van fankával?
nem azért mondtalak annak mert nem szereted a jobbikot amugy összegyüjtöttem párat asszem a negyedik oldalig csak tovább nem volt kedvem"
Fankadeli zenéjét nem szeretem, a magyarságból csinál üzletet, ráadásul zenileg teljesen tehetségtelen, meg sem közelíti igazi rappereket, mint Snoop Dog aki egyébként fekete mégse bűnöző, ahogy az amerikai betyársereg a KKK elképzeli.
"tehát te sokkal kevesebbért utálos a jobbikot mint én a cigányokat ezt elismered????"
Nem, sokkal több indokot tudok felhozni a jobbik ellen, mint te a cigányság ellen kollektívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!