Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország visszakaphatja...

Magyarország visszakaphatja valaha az elcsatolt részeket?

Figyelt kérdés

Valahol hallottam,hogy 100 évre szólt az elcsatolás és elvileg 2020-ban vissza kell adniuk...(tudom nem úgy megy,hogy tessék it van és azt is tudom ,hogy nem sok esély van rá stb...)

Olyat is hallotam,hogy az ukrnok visszaakarták adni a magyar részt de nem fogadtuk el..(?)

Nem tudom mi igaz ezekből,de egyébként ezzel miért nem foglalkozik a nagy unió?Miért mindig csak az a téma,hogy ez egy rasszista fajgyűlölő ország vagyunk?

Ez miért nem kerül napirendre, hogy itt mik történtek?!

2011. aug. 15. 23:54
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Így van ,az utolsónak igaza van, de ezek nem is magyarok, csak annak hiszik magukat,de most már belehet kussolni, KÉRDÉS volt és nem állítás -.-

Úgy levagyok cseszve mintha kijelentettem vona,hogy ezek tények.

2011. aug. 16. 21:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem ne vedd magadra, nem személy szerint neked szólt a lecseszés... Csak itt ezt a kérdést egy héten kb 2-szer biztosan felteszik. Ha nem is pontosan ugyanígy, de igen hasonló módon. A válaszadók többségének meg (képzeld magad a helyükbe) már tele van a hócipőjük azzal, hogy újra és újra UGYANAZT kérdezik...

Persze, az az igazság, hogy mikor felteszed a kérdést, tényleg illenék megnézni, hogy volt-e már hasonló, vagy ugyanez. De erre senki sem veszi a fáradságot...

Pedro

2011. aug. 16. 21:39
 23/24 anonim ***** válasza:

16:00 vagyok, szerintem meg ez a skiny nevű p.öcs lőjje agyon magát, nem attól leszek magyar, hogy ő és a tisztelt kérdező azt mondja rólam :) Kib.szott fárasztó, hogy nem hetente, hanem naponta 2x teszik fel ugyanezt...

Valóban, kérdezted. Én meg leírtam, hogy ebből semmi sem igaz, és hogy fárasztó. És képzeld, van aki akkora fogyatékos, hogy az előző válaszom utolsó mondata egyenesen buzdítja. Ezért írtam.

Hogy kicsit kifejtsem, mi unalmas ebben: szeretnél kisebbségben élni egy (nagy) Magyarországban? Kell neked x millió román, szlovák, horvát, stb.? Ezt a választ általában lepontozzák, tehát ők vagy szeretnének, vagy ki akarják onnan toloncolni az ott élőket. Még nem sikerült rájönnöm.

Aki meg képes azt leírni, hogy a határokért háborúba is menne, (nem te) az sajnos nagyon súlyosan elmebeteg.

2011. aug. 16. 23:35
 24/24 A kérdező kommentje:
Értem én,hogy fárasztó hogy ennyien teszik fel as kérdést, de akkor minek kell rá válaszolni ha unja valaki?!Akkor mardjon inkább válasz nélkül a kérdés.
2011. aug. 17. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!