Magyarország visszakaphatja valaha az elcsatolt részeket?
Valahol hallottam,hogy 100 évre szólt az elcsatolás és elvileg 2020-ban vissza kell adniuk...(tudom nem úgy megy,hogy tessék it van és azt is tudom ,hogy nem sok esély van rá stb...)
Olyat is hallotam,hogy az ukrnok visszaakarták adni a magyar részt de nem fogadtuk el..(?)
Nem tudom mi igaz ezekből,de egyébként ezzel miért nem foglalkozik a nagy unió?Miért mindig csak az a téma,hogy ez egy rasszista fajgyűlölő ország vagyunk?
Ez miért nem kerül napirendre, hogy itt mik történtek?!
Hallatom már jobbikos ismerősömtől, hogy 90 év volt az. Azt mondják, ezt a Trianoni békeszerződésben írták le. Bár a mai napig nem találom benne.
De ez már kit is érdekelne, hiszen a Trianoni szerződés már nincs érvényben. Helyette a Párizsi szerződés van, amiben nincs benne, hogy vissza kellene adni.
- Nem, nem kaphatja vissza.
- A trianoni békeszerződés NEM 100 évre szólt.
- Az elcsatolás végleges. Új országhatárokat állítottak fel, jelenleg ezek a határok az érvényesek.
- Nem, nem akarják újra gondolni.
- Az ukránok sem akarták vissza adni, ez egy "városi legenda".
- Az Unió azért nem foglalkozik vele, mert amit leírtál, azok közül SEMMI nem igaz.
- Azért az a téma, hogy rasszisták vagyunk, mert tőlünk nyugatabbra nem ennyire kirekesztőek, nem ennyire rasszisták az emberek.
- Mik azok, amik itt történtek, és napirendre kell kerülniük?
"Hát persze h nem adják vissza,de akkor majd jön a nagy erős unió aki segít nekünk.."
És hogyan? Azt mondja majd az eu tagoknak, hogy adják vissza?
Például az nem számít,hogy a szlovákiai kisebbségnek vagyis a magyaroknak beakarták tiltani,hogy a saját nyelvükön beszéljenek és ezt pénzbírsággal büntetni?Pláne,hogy ők az "őslakosok"
Azért miért nem érdekli őket,hogy maygar zászlókat égetnek, meg magyarokat vernek meg?Abba persze már bele tudnak szólni ha a magyarok cigányoznak...
/"Hát persze h nem adják vissza,de akkor majd jön a nagy erős unió aki segít nekünk.."
És hogyan? Azt mondja majd az eu tagoknak, hogy adják vissza?/
Ijgum bujgum agyátok vissza magyaroknak a földjüket!
Így:D
/Csak viccből írtam,hogy majd jön az unió,tudom,hogy szarnak ránk/
"Pláne,hogy ők az "őslakosok" "
AZért ez egy erős túlzás. Mi magyarok is csak ide vándoroltunk. Előttünk is éltek már itt. Mi nem vagyunk őslakosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!