Magyarország visszakaphatja valaha az elcsatolt részeket?
Figyelt kérdés
Valahol hallottam,hogy 100 évre szólt az elcsatolás és elvileg 2020-ban vissza kell adniuk...(tudom nem úgy megy,hogy tessék it van és azt is tudom ,hogy nem sok esély van rá stb...)
Olyat is hallotam,hogy az ukrnok visszaakarták adni a magyar részt de nem fogadtuk el..(?)
Nem tudom mi igaz ezekből,de egyébként ezzel miért nem foglalkozik a nagy unió?Miért mindig csak az a téma,hogy ez egy rasszista fajgyűlölő ország vagyunk?
Ez miért nem kerül napirendre, hogy itt mik történtek?!
nem tudom, hogy honnan vették ezt a 100 évig szól... című legendát.
Ott vannak a linkek az eredeti szerződésekkel.
2011. aug. 16. 01:54
14/24 anonim válasza:
"3 és fél óra"
Végül is ez a gyakorikérdések.hu. Nem elég gyakori ez neked:)
2011. aug. 16. 02:23
15/24 anonim válasza:
Vissza.
2011. aug. 16. 06:27
16/24 anonim válasza:
Ha egyszer vissza is kapnánk, rögtön mi lennék az egyik kisebbség a saját országunkban.
2011. aug. 16. 08:00
17/24 anonim válasza:
Az a jó, hogy ilyen kérdés ritkán van...
2011. aug. 16. 10:44
18/24 anonim válasza:
VISSZA BAZMEH
Vedd elő a kis kardodat, én is viszem a sajátomat aztán 2kor gyülekező a templomnál.
Melyiket szeretnéd visszafoglalni először? Ezt még azért előtte beszéljük meg.Kaját hozol magaddal?
2011. aug. 16. 12:32
19/24 anonim válasza:
Nagy kár, hogy minden amit írtál, egyszerűen nem igaz. És unalmas. Senki nem fogja visszaadni. Ha akarod, harcolj. Vegyél egy puskát, és menj ki a határra.
2011. aug. 16. 16:00
20/24 skiny1204 válasza:
Azért elég sírvafakasztó hogy mennyire ki tudják gúnyolni a magyarok a saját honfitársukat.Utolsó két válaszadó egészen nyugodtan agyonlőhetné magát a válaszaik miatt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!