A romák miért rasszisták?
Figyelt kérdés
Miért utálják annyira a magyarokat?2011. aug. 13. 16:17
11/25 anonim válasza:
Mudri!
Ha egy népet az egész világ utál, azért az egész világ a hibás?
12/25 anonim válasza:
"Rumongó"
Rúdugró mi? Romungró...
13/25 anonim válasza:
"Ha egy népet az egész világ utál, azért az egész világ a hibás?
"
Nem az egész világ utálja, csupán néhány gyűlölködő
ennyi az egész
ma nagyon gyengék vagytok nácikáim
menjetek szopjátok le Kirájhekkert.
14/25 anonim válasza:
17:16: Kérlek mondj egy országot ahol szeretik a cigányokat ! Ahonnan nem próbálták minimum egyszer elüldözni őket. Csak egyetlen egyet.
15/25 anonim válasza:
Egy hete tértem haza Írországi nyaralásomból, első séta alkalmával Dublin főutcáján hangos ordibálásra lettem figyelmes "Fuck you gipsy" "Fuck you gipsy" Kell ennél több? :D Helyi emberkékkel beszélgettem, elég sok nemzetiséggel együtt tudnak élni, de a cigányokkal nem...
16/25 anonim válasza:
"17:16: Kérlek mondj egy országot ahol szeretik a cigányokat ! Ahonnan nem próbálták minimum egyszer elüldözni őket. Csak egyetlen egyet."
Kókusz szigetek...
De te is mondhatnál egy szomszédost ahonnan a magyarokat nem...
17/25 anonim válasza:
már Árpád idejében is üldözték a romákat!!! Vajon miért?!
19/25 anonim válasza:
Egy szigetre vinni a kedves romákat, s ott kipróbálni a újfajta Atombombát..:))) Nem vagyok Rasszista!..:))))
20/25 Erika_01 válasza:
Ez egyszerű történelem. A romák vándor népség volt. Soha nem dolgoztak, földet nem műveltek, sem egyéb más szakmát nem gyakoroltak. Zenéltek, mert az volt a legkönnyebb, ahol megjelentek, ott szórakoztatták a helyieket, ezzel jutottak némi pénzhez. De alapvetően élősködtek, hisz ahonnan tovább álltak ott nem maradt más csak pusztulás. Ja és persze kéregettek,loptak, csaltak, átvertek akit tudtak. Idővel a vándorlással fel kellett hagyniuk. Letelepedtek, de a "hagyományaikhoz hűek" maradtak. CSak a különbség, hogy ma fizetünk nekik azért hogy nem csinálnak semmit. Szegény üldözött cigányok...pfejjjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!