Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akart tüntetni Zagyva...

Miért akart tüntetni Zagyva György Gyula a Szigeten?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%

a Szigetet hirhedt liberalista helynek tartják de annyira mégsem az.

tavaly meg akarták ezt lovagolni a szervezők és csináltak valami antirasszista napot ahol mindenféle néger meg egyéb előadok nyomták....olyan gyér volt az érdeklődés hogy már egyenesen ciki volt a helyzet

2011. aug. 13. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Ó többek között olyan "néger előadók isfelléptek, mint Nagy Feró volt MIÉP-es seggnyalonc, továbbá a Bikini, melynek oldalprojektje a Titkolt Ellenállás nevű fehér felsőbbrendűséget hirdető zenekar

[link]

Az érdeklődés meglehetősen nagy volt

2011. aug. 13. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Itt van egy kis adalék ehhez a féreg zagyvához:

[link]

Persze, ha szorul a hurok, akkor már jól jön az a mentlemi jog:

[link]

Egyre szomorúbb azt nézni, hogy ezek az emberek bohócként viselkednek és a parlamentben ülnek.

2011. aug. 13. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Láttam a mai híreket , úgy üvölt mint az elmebeteg barom bátyám mikor veszekszik, nah mindegy szerencse hogy nem engedték be, szét verte volna az ártatlan ifjakat aki csak szórakozni jöttek.
2011. aug. 13. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
9%

"Az érdeklődés meglehetősen nagy volt"

Micsoda?Akkor miért úgy vonult be a történelembe ez a nap, h minden idők legkevesebb látogatója?

Ráadásul úgy, hogy aznap kedvezményes volt a jegy?talán valami 4000 ft, de még még így is alig sikerült összetoborozni pár ezer embert a caramel meg a magnacumlaude féle cigánygalerik koncertjére.

2011. aug. 13. 20:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a lényeg azon volt, h menjen a balhé aztán benne legyen a tv-ben.

Egyébként az a nap a Szigeten az a zene a rasszizmusért nap volt.

És tényleg nagy bukó volt, állítólag a 80% csak azért volt ott, mert heti jegye volt és akkor már ugye bement, h a legjobb helyeket el tudja fglalni meg ilyenek.

Én mikor voltam kint mindig voltunk vagy 150ezren, akkor meg talán 10 ezren.

SZal ez minden volt csak nagy érdeklődés nem.

2011. aug. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!