Miért akart tüntetni Zagyva György Gyula a Szigeten?
a Szigetet hirhedt liberalista helynek tartják de annyira mégsem az.
tavaly meg akarták ezt lovagolni a szervezők és csináltak valami antirasszista napot ahol mindenféle néger meg egyéb előadok nyomták....olyan gyér volt az érdeklődés hogy már egyenesen ciki volt a helyzet
Ó többek között olyan "néger előadók isfelléptek, mint Nagy Feró volt MIÉP-es seggnyalonc, továbbá a Bikini, melynek oldalprojektje a Titkolt Ellenállás nevű fehér felsőbbrendűséget hirdető zenekar
Az érdeklődés meglehetősen nagy volt
"Az érdeklődés meglehetősen nagy volt"
Micsoda?Akkor miért úgy vonult be a történelembe ez a nap, h minden idők legkevesebb látogatója?
Ráadásul úgy, hogy aznap kedvezményes volt a jegy?talán valami 4000 ft, de még még így is alig sikerült összetoborozni pár ezer embert a caramel meg a magnacumlaude féle cigánygalerik koncertjére.
Szerintem itt a lényeg azon volt, h menjen a balhé aztán benne legyen a tv-ben.
Egyébként az a nap a Szigeten az a zene a rasszizmusért nap volt.
És tényleg nagy bukó volt, állítólag a 80% csak azért volt ott, mert heti jegye volt és akkor már ugye bement, h a legjobb helyeket el tudja fglalni meg ilyenek.
Én mikor voltam kint mindig voltunk vagy 150ezren, akkor meg talán 10 ezren.
SZal ez minden volt csak nagy érdeklődés nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!