Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek elmebetegek? Miért...

Ezek elmebetegek? Miért akarnak mindenkit kiirtani, aki nem fehérbőrű?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 10. 14:43
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
28%

"Ugyanis olyan vérgőzös idióta vagy, hogy rád itt nincs szükség..."

Jó, akkor majd ha valamelyik családtagodat megerőszakolja egy cigány, akkor remélem mosolyogni fogsz rajta és majd szurkolsz neki, hogy vágja be keményen ahelyett, hogy fognál egy kloffolót és szanaszét gyepálnád a fejét.

Én nem akarok megölni senkit, de ha ezek megtámadnak, akkor Istenemre mondom, hogy nem fogok szórakozni, addig harcolok, amíg van bennem szusz és védeni fogom a nemzetemet, a családomat. Ezért is mondom, hogy el kell őket különíteni a magyarokatól, avagy el kell őket innen költöztetni, különben a gyilkos magatartásuk csak még több vérgőzös betyárt fog kitermelni.

Igen, ugyanis ezek a betyárok csak azért léteznek és a Jobbik is csak azért létezik, mert a cigányok állatként viselkednek. Gondolom fiatalabb korukban megismerték őket és felnőttként megalapították azokat a szervezeteket, amik keretében most harcolni akarnak ellenük. Vagy szerinted Budaházy, Vona és Tyirityán mindig is voltak a világ megteremtése óta és mindig is gonoszak voltak és ők a Sátán szolgái személyesen?

2011. aug. 10. 15:39
 32/56 anonim ***** válasza:
62%
Igen! Elmebetegek!
2011. aug. 10. 15:42
 33/56 anonim ***** válasza:
93%

"Jó, akkor majd ha valamelyik családtagodat megerőszakolja egy cigány, akkor remélem mosolyogni fogsz rajta és majd szurkolsz neki, hogy vágja be keményen ahelyett, hogy fognál egy kloffolót és szanaszét gyepálnád a fejét"

Ki az a beteg gyökér, aki csak azért ölné meg, mert cigány? Itt az ok az, hogy éppen megerőszakolja a családtagomat, nem az, hogy cigány-e? Felőlem a miniszterelnök is lehet, nem érdekel honnan jött, vagy ha egy Magyar csinálná hagynád? Teljesen más, mintha azért megölnél valakit, mert megláttad az utcán sétálni. Az ellen senkinek nem lenne kifogása, ha megölnél egy cigányt mert ilyet tett. Ha viszont azért ölöd meg, mert cigány, akkor az gyökérség.

2011. aug. 10. 15:45
 34/56 anonim ***** válasza:
79%
én ezen nagyon kiakadtam..mivel jobb egy szláv-finnugor-germán keverék mint egy izraeli vagy egy roma? tudjátok hogy izraelbe nagyon nagy port kavart és azt nyilatkozták ha egyetlen egy magyar állampolgárú kissebségnek is baja esik emiatt, tenni fognak róla hogy ne forduljon többet elő! :S nagyon durva...
2011. aug. 10. 16:11
 35/56 anonim ***** válasza:
84%
Na megmondom mi a nagy probléma ezzel: tegyük fel, hogy elkezdenek komolyan öldökölni faji alapon. Mi van, ha az én szomszédom cigány, és én jóban vagyok vele, és azt mondom, hogy bújjon el a pincében? Én is meg a családom is rákerül a feketelistára? Erre a vezetés azt mondja majd, hogy nem. De ugye egy ilyen betyársereg is egyénekből áll, mi van, ha egyikük begőzöl, és megöl minket is? Hagyjam a szomszédaimat lemészároltatni? És akkor utána egész életemben lelkiismeret furdalásom legyen? Most azt mondjátok, hogy nem fog így elfajulni a dolog. Szerintem a 30-as években is ezt gondolták, és pont a fent vázolt eseménysor is megtörtént. Úgyhogy igenis az ilyen gondolatokat csírájában el kell fojtani, mert a végén majd megállíthatatlan lesz.
2011. aug. 10. 16:13
 36/56 anonim ***** válasza:
0%

15:45

Most arról ugye nem kell beszélnem, hogy egy cigány gondolkodásmóddal és kultúrális háttérrel rendelkező ember esetében százszor valószínűbb az ilyesmi?

Jöhetsz itt azzal, hogy a magyar ugyanúgy megteszi, de nem! A magyar nem szokott ilyet csinálni és valaki ilyet tesz, azt nem veszi teljesen természetesnek, miközben egy cigány simán megteszi, ha betör valakihez és éppen kedve támad egy kis megpakoláshoz, amikor meglátja a finom pipihúst.

De hiába magyarázok neked, akkor is tetteted a hülyét és így nem jutunk előbbre.

2011. aug. 10. 16:16
 37/56 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként kedves jobbikosok, ha valaki bármi rosszat merészel mondani a jobbikra az gyűlöletkeltés, és hogy képzeljük, ha viszont romák vagy zsidók szidása van, akkor meg ott veritek a nyálatokat ezerrel. Hogy is van ez?
2011. aug. 10. 16:16
 38/56 anonim ***** válasza:
56%
a cigányok nem tehetnek róla hogy rákényszerülnek a lopásra ez a rablások 70%... ha nem lenne mit ennetek mit csinálnátok? és ha nem vennének fel dolgozni??? éhen halnál?
2011. aug. 10. 16:22
 39/56 anonim ***** válasza:

"ha nem lenne mit ennetek mit csinálnátok?"

Nincs mit enniük?

Akkor amikor középsuliba jártam, miért láttam szinte mindegyik cigánygyereknél a legújabb telefonokat, amiket 1-2 havonta! mindig beújítottak?

Miért látom azt, hogy minden cigánytanyán ott virít az UPC és a Digi TV parabolája, miközben nincs mit enniük szegénykéknek?

Miért látok vastag aranyláncokat a nyakukban és karkötőket a kezeiken?

Miért látom a 14-16 éves rajokat a legmárkásabb, hófehér, új ruhákban és cipőkben szaladgálni, ha éppen az éhhalál szélén táncolnak?

És ha éppen éhenhalnak, akkor is mi jogosítja fel őket arra, hogy kötekedjenek, raboljanak, fosztogassanak? Miért nem tartanak otthon állatokat, például tyúkokat, amik tojást adnak? Miért nem gondozzák a kertjeiket, hogy legalább a haszonnövények, mondjuk némi krumpli és sárgarépa megteremjen bennük vagy takarmány az állatoknak?

2011. aug. 10. 16:43
 40/56 A kérdező kommentje:

"Az uszításodból pedig azthiszem elég volt"

a trollkodásodból volt elég.

2011. aug. 10. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!