Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek elmebetegek? Miért...

Ezek elmebetegek? Miért akarnak mindenkit kiirtani, aki nem fehérbőrű?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 10. 14:43
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
76%
Gondolkozó, légy hű a nevedhez! Olyan nehéz elhinni, hogy a Jobbik, a HVIM, a Betyársereg, és a többi frappánsabbnál frappánsabb névvel ellátott szervezetek nem állnak egymással kapcsolatban? Szerintem nem vagy te olyan hülye, inkább csak hűséges katonaként védelmezed a pártod jóhírét.
2011. aug. 10. 15:04
 12/56 anonim ***** válasza:
91%
Ja, Martonyi nem szabadkőműves csak Bilderberg ülésekre jár. Ja persze a Bilderberg nem létezik, ennek ellenére rendszeresen ülésezik.
2011. aug. 10. 15:06
 13/56 gr. Shadow ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Én bevallottan jobboldali beállítottságú vagyok, de igen azok! Ez azért igen morbid és elfogadhatatlan.

2011. aug. 10. 15:07
 14/56 anonim ***** válasza:
61%
Martonyi 2008-ban részt vett a Bilderberg csoport éves találkozóján: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 10. 15:12
 15/56 anonim ***** válasza:
75%
Ha már így megkérdezted, elárulom, hogy elítélem a kijelentéseket, ezek tanulatlan parasztok. És a jobbikot is elítélem, hogy együttműködési szerződést kötött velük. Ettől függetlenül ezek után biztos fel fogják mondani, hiszen ezzel ők nem értenek egyet. Legalábbis így volna tiszta. Ha nem teszik meg, akkor elgondolkozom rajta, hogy mégse szavazok majd senkire :)
2011. aug. 10. 15:16
 16/56 anonim ***** válasza:
50%
Miért kell ilyen gyűlöletkeltő értelmetlen kérdéseket feltenni? Inkább szerezz barátokat!
2011. aug. 10. 15:17
 17/56 anonim ***** válasza:
56%
Képzelem, mennyi valóságalapja van az ilyesféle Jobbik-ellenes propagandának. Megint valamivel le kell járatni a Jobbikot, nehogy ráeszméljen a nép az igazságra és elforduljon a hataloméhes Fidesztől, illetve MSZP-től. Nagyon ostoba az, aki ezt nem veszi észre. Amúgy az index egy kamu-oldal, állandóan riogatják a népet, butaságokat, kitalációkat írogatnak állandóan. Mint az origo is - egyik jobb, mint a másik. Kérlek, ne hergeld tovább az embereket ilyen kitalált, túldramatizált cikkekkel, ugyanis értelmes ember ilyet nem hisz el.
2011. aug. 10. 15:19
 18/56 A kérdező kommentje:

Létezik Bilderberg csoport, de ők nem szabadkőművesek

"A csoport egyik tagja, Richard C. Holbrooke tagadja a csoport jelentőségét: „Soha nem hoznak döntést semmiről, és egy csomó mindenben nem értenek egyet. Viccesen azt mondanám, hogy közel sem olyan fontosak, mint amennyire magukat képzelik. És természetesen egyáltalán nem olyan fontosak, mint ahogy azt az összeesküvés-elméletek kedvelői gondolják.”[1]"

[link]

2011. aug. 10. 15:20
 19/56 anonim ***** válasza:
100%

Politikai megrendelésre adták elő magukat, ment a nagy szájkarate, de ki áll melléjük? Normális ember nem öl, csak ha a saját és a családja védelméről van szó.

Általában mindig annak a legnagyobb a szája, aki nyakig sáros. Miért írtanák a saját fajtájukat? Ők is azok.

2011. aug. 10. 15:20
 20/56 A kérdező kommentje:

egyébként megkérdezhetem, hogy hogy a büdös francba jön ide a szabadkőművesség?

én feltettem egy kérdést a Betyárseregről.

2011. aug. 10. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!