Miért nem népszerűbb Magyarországon a libertarianizmus és az anarcho-kapitalizmus? Miért nincsenek ilyen irányultságú pártok?
"'a cégeket nem emberek, hanem mesterséges intelligenciájú gépek vezetnék!"
istenem, de kár, hogy bezárták a Lipótot!
"Miért nem népszerűbb Magyarországon a libertarianizmus és az anarcho-kapitalizmus?"
Mert a 14 év alattiak nem foglalkoznak ilyesmivel, a 17 év fölöttiek meg már kinőtték.
A libertarianizmus egy gyermekbetegség, olyan, mint a bárányhimlő, és is átestem rajta 16 évesen, amikor 1996-ban elkezdtem internetezni és találtam egy csomó libertariánus oldalt :))))
Azóta is úgy látom, hogy csak nagyon fiatal, reál beállítottságú emberek szoktak libertariánusok lenni.
Aki elmúlt 30 és még mindig libertariánus, az valószínűleg egy nagyon szakbarbár informatikus :)
Ajánlom ezt az oldalt:
mielőbbi gyógyulást kívánva :))))))
08-09 21:56
A kapitalizmus meg az anarcho?
Ugye még nem voltál soha egy napot se munkahelyen, és nem tudod, mi történik egy gyárban?
„A korrupció úgy csökkene, hogy a cégeket nem emberek, hanem mesterséges intelligenciájú gépek vezetnék!” xD
Azt hiszem túlestem a nap fénypontján. :)
Amúgy megint az lenne hogy egy szűk réteg jól járna (akik egyenlőbbek lennének az egyenlőknél), mindeni más meg még a mostaninál is rosszabbul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!