Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem népszerűbb Magyarors...

Miért nem népszerűbb Magyarországon a libertarianizmus és az anarcho-kapitalizmus? Miért nincsenek ilyen irányultságú pártok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%

"'a cégeket nem emberek, hanem mesterséges intelligenciájú gépek vezetnék!"

istenem, de kár, hogy bezárták a Lipótot!

2011. aug. 10. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:

"Miért nem népszerűbb Magyarországon a libertarianizmus és az anarcho-kapitalizmus?"

Mert a 14 év alattiak nem foglalkoznak ilyesmivel, a 17 év fölöttiek meg már kinőtték.

A libertarianizmus egy gyermekbetegség, olyan, mint a bárányhimlő, és is átestem rajta 16 évesen, amikor 1996-ban elkezdtem internetezni és találtam egy csomó libertariánus oldalt :))))

Azóta is úgy látom, hogy csak nagyon fiatal, reál beállítottságú emberek szoktak libertariánusok lenni.

Aki elmúlt 30 és még mindig libertariánus, az valószínűleg egy nagyon szakbarbár informatikus :)

Ajánlom ezt az oldalt:

[link]

mielőbbi gyógyulást kívánva :))))))

2011. aug. 20. 20:51
 23/24 anonim ***** válasza:

08-09 21:56

A kapitalizmus meg az anarcho?

Ugye még nem voltál soha egy napot se munkahelyen, és nem tudod, mi történik egy gyárban?

2011. aug. 20. 20:54
 24/24 anonim ***** válasza:

„A korrupció úgy csökkene, hogy a cégeket nem emberek, hanem mesterséges intelligenciájú gépek vezetnék!” xD

Azt hiszem túlestem a nap fénypontján. :)

Amúgy megint az lenne hogy egy szűk réteg jól járna (akik egyenlőbbek lennének az egyenlőknél), mindeni más meg még a mostaninál is rosszabbul.

2011. aug. 21. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!