Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lenne egy telefonod, amin...

Ha lenne egy telefonod, amin bármikor beszélhetsz Orbán Viktorral, akkor mit mondnál neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 14:36
1 2 3 4 5
 31/41 vaszily katalin ***** válasza:
et végig olvastam és sokakat hejeseltem mert igazuk van.nekem a CLICK0218 KÜLÖSEN TETSZET A HOZÁSZOLÁSA.EZ LENE AZ IGAZI MAGYAR MUNKÁS MAGYAR TERMÉK MAGYARORSZÁGROL-MAGYARORSZÁGNAK.PUSZI NEKTEK.
2011. aug. 14. 10:21
 32/41 anonim ***** válasza:
69%
A családban három munkanélküli van. Megkérdezném, hogy ennyi elég, vagy tervez-e többet is?
2011. aug. 14. 12:25
 33/41 anonim válasza:
59%
Elküldeném utcát seperni,ahogy Ő teszi mindenkivel /8 ált.-egyetem/aki nem válalja az már álláskereső sem lesz.Jövőre meg veri a mellét,hogy hány %-al csökkent a munkanélküliség.Munkahelyeket kéne,meg a minimálbérrel valamit csinálni,éljen meg ő belőle két gyerekkel.A családbarát programja is nagyon jó.Neveljen gyermekeket,de ha a gyerek beteg kire hagyja,mert táppénzen nem nagyon lehet,mert rögtön kirúgják,vagy börtönbe estleg táppénzcsalásért.Az egykulcsos adója meg a csúcs.Gratulálok!Így tovább!Nem is csoda ha fogyunk.A fiatal meg tényleg csak külföldre mehet.
2011. aug. 14. 15:22
 34/41 anonim válasza:
71%
Gyerekek! Igazatok van,még annak is aki gratulálni akar Orbánnak.Ő úgy látja,neki nyilván nincsenek anyagi erkölcsi,politikai,hazaszereteti,stb. problémái.Én Nektek gratulálok,akik jó szemmel,okosan látjátok a helyzetet.Talán a legközelebbi választásnál változtatni tudtok,remélem,és azt is remélem,hogy addig lesz olyan párt,olyan ember akire én is jószívvel szavazhatok!
2011. aug. 14. 17:02
 35/41 anonim válasza:
Mondanám, hogy a Draskovics Tibor kezelje a zsebpénzedet! :P
2011. aug. 14. 19:52
 36/41 anonim ***** válasza:
Megkérném, dolgozzon csak egy hetet a szó szoros értelmében, rendes munkát, mondjuk fizikait. Utána kezdjék el elb@szni a munka törvénykönyvét. De lenne még neki sok minden.
2011. aug. 14. 20:36
 37/41 Ginseng Titusz ***** válasza:
81%
Megkérdezném,hol voltak abban a bizonyos nyolc évben, amikor a másik fél kormányzott? Miért nem akkor jelentették fel a bűnösen tevékenykedő hatalmon lévőket?(én úgy képzeltem mindig, hogy az ellenzék szerepe, a kormányzó csapat ellenőrzése, uram bocsá'! javaslatokkal való támogatása)
2011. aug. 14. 21:54
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, h miért hívják itt parlamentális demokráciának azt, h amikor valamiről szavazás van a parlamentben akkor beint a frakcióvezető, h az igent vagy a nemet kell nyomni és ha valakinek különvéleménye van (és pont jelen is és nem alszik)azt büntetik(150ezer ft minimum)?Akkor most kit is képvisel az a képviselő?Azokat akik szavaztak rá ,vagy a pártérdeket?

Egyáltalán , miért kerülhetnek be listákról olyanok akiknek nem szavazott bizalmat a lakosság?

Mit keresnek ott huszonéves nyikhajok és szenilis régi káderek?Jogsihoz kell pszichológiai teszt és meg kell felelni más szempontokból is de oda kerülhetnek analfabéták és pszichopaták is.

Efölött még azt is jó volna tudni miért vannak a magyar termékek, cégek vállalkozások hátrányosan megkülönböztetve szinte minden szempontból a külföldiekkel szemben?Ha ennyire nyomorítják a magyarokat különféle járulékokkal és irreális adókkal, h lesznek új munkahelyek?

Miért jó az nekünk ha külföldről vesszük a buszt,cukrot,mertószerelvényt, húst stb stb-t amikor itthon is előállíthatnánk?

Kinek jó ez a sok egyetem ahol a diákok fele sem gondolja komolyan a tanulást csak ép átdöccen a vizsgákon?

Meddig fogjuk még tűrni , h a dzsuva média ezt a sztárkultuszt preferálja és a tudást hangsúlyozó de ,szerényen élő és szorgalmasan dolgozó ember ideálját lenézeti?Hogy jön egy franc se tudja, honnan előkerült randa riporternő ahhoz,h a száját húzogassa amikor teljesen normális dolgozó emberekkel készít riportot??

Kinek az érdeke ez a sok sutyiskodás , hazudozás a sok semmiresejó cigányszaporaság és nyafogós rongyrázás ahelyett, h a keresztényi értékeket és a 10 parancsolatot tartanánk szem előtt?!

Mikor lesz itt rend?

2011. aug. 15. 10:27
 39/41 anonim válasza:
Én is cserélnék vele egy hónapra. Járassa a kicsit bölcsibe, vigye a két nagyot iskolába. Két kis fizetésből fizesse ki a rezsit. Így marad egy kis fizetés. Ebből még vegyen ruhákat a gyerekeknek, a férjemnek, az anyósomnak. Vegyen elég ennivalót, plusz kutyakaját, faforgácsot és kaját a tengerimalacnak, fizesse a gyerekek és az anyós mobilszámláját. Egy fizetésből! Szerintem egy hét után meghalna.
2011. aug. 22. 00:28
 40/41 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

És a benzinről ne is beszéljünk...

2011. aug. 22. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!