Ha lenne egy telefonod, amin bármikor beszélhetsz Orbán Viktorral, akkor mit mondnál neki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 14:36
11/41 anonim válasza:
olyat, amiért innen kitiltanának...
12/41 anonim válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:0
ez tetszett
ha épp nem küldeném el a felmenőjébe, akkor én is ezt kérdezném.
13/41 anonim válasza:
Csak a nyugdíjasok ne jussanak az eszedbe, mert abból nekik semmi jó nem származik!!!
14/41 anonim válasza:
Cserevakációra hívnám. Megkapná az én családom albérletét ,120 ezres bevételét 1 hónapra, a párom munkahelyével,a mozgáskorlátozott, ápolásra szoruló dédivel, anyukával, anyóssal és egy asztmás, hiperaktív gyerekkel.
15/41 anonim válasza:
Azt hogy nem szégyelli magát???Tiszta szégyen hogy milyen szar lett országunk,hogy tönkre vágták,és még nem is érdekli.És hogy csak legalább 1 hónapra éljen annyi pénzből mint én...szerintem éhen halna....
16/41 anonim válasza:
Ezt gyakorlatilag bármelyik politikussal eljátszhatnánk. Amúgy meg rohadtul nem érdekli őket az ország.
17/41 anonim válasza:
Azt mondanám neki,hogy ne azzal foglalkozzon,hogy az ország összes buszmegállójába dohányzást tiltó táblákat tesz ki(ugyanis ez rengeteg pénz),hanem vegyen normális buszokat.
Meg azt is mondanám neki,hogy mondjon le,mert ezt nagyon
elkúrta.(Ezt is.)
És még egy csomó csúnya szót is mondanék neki.
18/41 anonim válasza:
Azt hiszem, rasszista tartalom nem való ide. Én is kaptam segélyt, amikor kétségbeejtő helyzetem volt. Ennyi erővel likvidálnunk kellene a nyugdíjasokat, a fogyatékkal élőket, a kismamákat... szégyellem magam, helyetted is. És megnézném, te miből élnél egy olyan régióban, ahol tényleg semmi munka nincs, és az oktatás, közlekedés, infrastruktúra is siralmas.
19/41 anonim válasza:
Én azt kérném, hogy tartassa be a törvényeket :
- ne ölj, ne lopj, ne csalj, tiszteld embertársaidat, vezetés közben ne telefonálj, kösd be magad az autódban, ne szemetelj,... s még hosszan sorolhatnám.
20/41 anonim válasza:
Nem akarom megvédeni Orbánt, de az országunk helyzete kilátástalan, teljesen mindegy h ki került volna oda, vagy ki kerülne oda, az is a pénzt hajtaná a saját zsebébe úgy ahogyan te is azt tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!