Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lenne egy telefonod, amin...

Ha lenne egy telefonod, amin bármikor beszélhetsz Orbán Viktorral, akkor mit mondnál neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 14:36
1 2 3 4 5
 21/41 Click0218 válasza:
53%

Elküldeném a bús pi****ba őket!!!

Mert már mindenki tudja, hogy miket művelnek. Az MSZP-sek is sorra buknak lefele. Azt hiszik ők nem fognak?

Egy évet adjanak a jobbiknak odafent azzal a feltétellel, hogy amit ők abban az egy évben elkezdenek az utánuk következő befejezze. Mindjárt helyre állna minden.

Meg az EU-ból is ki kellene lépni ahhoz, hogy helyre álljon az ország. Jó lehet, hogy az adósságunk megmaradna, de hamar ki lehetne fizetni még akkor is ha csak egy dologra koncentrálunk, mondjuk a logisztikára. Ha át akar vinni valamit kőkeményen fizessen az országon áthajtásért (kb. 2-3 év és ki van fizetve az adósság).

Ha meg az országból ki akarnak a külföldiek kivinni valamit azt csak a 10xes áron teheti meg. Állami tulajdonú cégeket kellene létrehozni a különböző ipari cikkek árának csökkentése végett és a munka lehetőség növelése miatt (lásd. Cukoripar). Meg azt ne mondja nekem senki, hogy a földműveléshez egyszerűbb milliós értékű gépeket venni, mint venni 100 000 kapát és oda befogni akár a cigányokat akár a munkanélkülieket, vagy esetleg a rabokat ki lehetne vinni egy kicsit közmunkára fogni.

És még sorolhatnám csak akkor már sok lenne

Szép napot a gyakori kérdezőknek ill. felelőknek.

2011. aug. 11. 09:56
 22/41 anonim ***** válasza:
15%
Én a következőket mondanám: drága Miniszterelnök Úr, a Mindenható, végtelen hatalmasságú és jóságú Isten tartsa meg Önt minél tovább Magyarország első embereként is, de magánemberként is. Felelősségteljes, fáradságos munkájához kívánok további sok sikert, az eddig elért eredményeihez pedig tiszta szívből gratulálok, jól csinálta! Az Önt mocskolókkal pedig ne foglalkozzon, nézzen keresztül rajtuk!
2011. aug. 12. 05:52
 23/41 anonim ***** válasza:
35%
Ja, és még valamit mondanék: Isten segítse Önt abban is, hogy az elmúlt nyolc év bűnösei elvegyék az alaposan megérdemelt méltó büntetésüket!
2011. aug. 12. 05:54
 24/41 anonim ***** válasza:
70%

Én megkérdezném tőle,hogy:

- mégis hogy a fenébe gondoltad, hogy a szociális segélyt 14.000 ft-ra csökkented? Ez a gyereked egy napi zsebpénze kb.

-Hogyan éljen meg belőle egy ember, amikor nincs munkalehetőség, rezsit fizessen, vagy egyen?

Ennyiből Hitler még humánusabb volt, mert ő gázkamrába záratta az embereket, és nem lassú halált haltak! Éhen fognak halni az emberek, vagy embertelen mértékű lesz a bűnözés!

- Miért a csóró réteggel kell kibabrálnod?

- Miért nem a jobb fizetésüektől veszel el?

- Hol vannak a beígért munkahelyek?

- Tiszta a lelkiismereted?

Tessék itt van 14.000 ft! Ebből gazdálkodj egy hónapig! Nyomon fogom követni, meddig jutsz!

2011. aug. 12. 13:06
 25/41 anonim válasza:
Azt hogy odaadom a fizetésemet, és ha be tudja osztani miután kifizette a rezsit úgyhogy pénz is maradjon belőle, akkor mindig rá fogok szavazni. :D :)
2011. aug. 13. 06:12
 26/41 anonim válasza:
92%

Próbáljon meg az átlagember helyzetébe beleképzelni magát! Próbáljon meg abból a fizetésből eltartani a családját, mint amennyit egy család kap (ha egyálltalán 120000ft bevétele van egy családnak). Nővéremék 4 vannak. Egy kereső,egy 3 éven aluli, egy cukorbeteg általános iskolás aki egész nap kifliken él, mert nem tudják megvenni neki a cukorbetegeknek való dolgokat, mert horibilis áron van, és a nővérem aki munkát keres,de a kicsi nmiatt nem kap. Nincs mindenhol bölcsöde és ha van nem bíztos, hogy felveszik. Segélyt nem kap, mert megkapja, hogy lopja az állam pénzét, ha felveszi.

Nemcsak Orbán Viktornak, de a többi parlamentben dolgozónak is le kellene csökkenteni a fizetését, ha nem is eggyire, de 200000ft/hóra. A munkájukhoz meg tényleg csak annyi plusz pénzt adnák, amennyire tényleg szükség van.Mért kell nekik a legdrágább szállodába megszállni???Kiváncsi lennék, hogy boldogulnának.

A másik: mért kell olyan sok pénzt a tűzijátékokra költeni??? Nem szarban van az ország??? Azt a pénzt fordíthatnák a kórházakra vagy ahol nagyobb szükség van rá!!! A tűzijáték se nekünk MAGYAROKNAK van, hanem a külföldieknek. Jó legyen, de ne ennyiért. Olcsobban is megoldhatnák.

Mért mondják azt, hogy a Magyarok nem akarnak gyereket?? Dehogynem akarunk. Csak mi ésszel gondolkodunk, mert el is kell tartani. Akik potyogtatják megkapják a segélyt, és mire költik?? Hát sajnos nem a gyerekekre. Tisztelet a kivételnek. Sokan szeretnének gyereket, és mégse jön össze, mert látástól vakulásig dolgoznak. Csak azok tudnak sok gyereket összehozni, akiknek nincs munkájuk és otthon unatkoznak. Tisztelet a kivételnek. Én betegszabadságon voltam mikor sikerült állapotosnak lennem. Lejárt a betegszabi, elkezdtem dolgozni járni. Veszélyeztetett terhes lettem, mert onnantól kezdve végig véreztem. 23 hetesen megszültem a halott kislányomat. A kórházban nem tudtak semmit mondani előtte, mert annyira szar a felszerelés, és még a gyógyszerre is alig van pénzük, csak amire muszáj. Szerettem volna a kisbabámat, de mégse lett. Nem elégggé büntet minket a sors??? 6 hét letelte után visszamentem dolgozni. Nem tudom csinálni, mert orvostól orvosig járok, plusz szihológushoz küldtek, de arra már nem futja. Ha tudom feldolgozom, ha nem nem. Sok nő van így. De nekünk ki segít?

/(napi 5 órát utazok a munkahelyre ahonnan, ha kell visznek tovább). reggel 4-es busszal mentem este 9-re estem haza. Ez élet? Lehet nem vagyok még olyan idős, de az én szervezetem se birja már annyira és tudom sokan vagyunk így/

Csak arra kérem 1 hónapot legyen bármelyikünk helyzetébe, de ne csak ő, hanem az összes parlamenti képviselő, hisz minket kellene képviselniük, és nem magukat.

Végezetül megköszönném, hogy legalább végighallgatott.

2011. aug. 13. 09:47
 27/41 potyike ***** válasza:
53%
A jó munkája elismeréseként "kitüntetném" és adnék neki egy sok éves beutalót melegebb éghajlatú helyre.
2011. aug. 13. 10:54
 28/41 anonim válasza:
96%

Ennek az országnak betegre, gyerekre, öregre nincs szükség, mert ők nem termelnek pénzt az országnak? Édesanyám már alig bír bemenni dolgozni, úgy felemelték a nyúgdíjkorhatárt. Minap is összeesett és még így is be akart menni, mert különben elveszti az állását. Egy munkatársa segítette ki, úgy hogy bement helyette. Kérdezem én: Mért kell kihajtani az időseket. Dolgoztak már eleget. A fiataloknak meg nincs munkahely. Értem én, nem kifizetődő, hogy az idősebb elmenjenm nyugdíjba, mert akkor fizetni kell neki, így meg van oldva: meg se éli azt a kort. Nem vagyok fajgyűlölö, de ők akik nálunk már nem kisebbség, hanem már többségnek mondanám nem illetbve csak kevesen járnak dolgozni. Nem azért mert nem veszik fel, hanem azt mondják, hogy a sok gyerek kifizetődő, mert az állam úgyis fizet, meg hát ők a kisebbség. A postán meg is jegyezte az egyik közülük, hogy bizony ő nem megy el, mert így munka nélkül úgyis megvan majdnem az a pénz, amiért a hülye magyarok korán kelnek, későn jönnek haza a munkából hulla fáradtan. És egész nap azt csinál amit akar. Egy kis keresetkiegészítés (nem jegyzem meg hogyan) és jobban élnek mint aki dolgozni jár. Csak gyerekeket kell gyártani. Na de ész nélkül???? Mert a gyerekre nem nagyon költenek. Hopp, elvitte a víz, meghalt, semmi gond jöhet a következö, így újra támogatást kap a szülésért, a temetést meg úgyis a falú állja. (Itt is megjegyzem tisztelet a kivételnek. Tudok olyan családot, ahol a gyerekek látják, hogy a szülők dolgoznak, így ők meg tanulnak. Szép ruhában járnak, és illedelmesebb mint egynéhány magyar gyerek)

Mért nem nézi meg Orbán Viktor és az összes parlamenti képviselő kinek kell adni a pénzt és arra költik-e mire adták???

2011. aug. 13. 14:51
 29/41 anonim válasza:
Az okos telefont adnám a kezébe!
2011. aug. 13. 22:16
 30/41 anonim válasza:
Felolvasnám neki, amit eddig írtatok. Hosszú telefon lenne, lehet hogy végig se hallgatná, szavamba vágna. De ha valakinek megvan a száma, egy próbát megér, hívjuk fel!
2011. aug. 14. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!