Ismerőseitek is állandóan facebookon politizálnak?
Nekem igen, és nagyon idegesítő hallgatni állandóan a hülyeségeket.
Cikinek tartom legalábbis az ottani politizálást.
nem
néha látok politizálást, de nem túl gyakori
Engem nem túlságosan zavar :)
Van egy ismerősöm, aki képviselő a helyi önkormányzatban, és egyszer sem láttam "politizálni" facebookon :)
Van több más barátom, akik viszont politizálnak, elég gyakran. Természetesen teljesen feleslegesen, úgyse látja-olvassa senki, aki fontos, vagy tudna tenni valamit az adott problémáért. Szóval mivel tudom, hogy teljesen felesleges erőlködés ez a részükről, ezért nem is érdekel túlságosan :)
Aki valamiféle sznob "felsőbbrendűségi" vélelem okán nem politizál, lemond saját sorsának alakításáról, remek, akkor gondolom jó lesz nektek az alávetettség is. Ahol naponta ölik a magyarokat a cigánybűnözők, ahol ha goj vagy csak rabszolgamunkát kaphatsz megalázó bérért.
Talán nem akarnak egy ci0nista neoliberális diktatúrában élni vagy épp amiatt nenekülésre kényszerülni, azért próbálják meg ismerőseiket is figyelmeztetni ennek létrejövetelének veszélyeire!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!