Fontolgatja más is, hogy nem fizet ilyen magas árfolyamon törlesztőrészletet?
" Nemcsak ne fizessetek, de ne is dolgozzatok, hogy ne legyen mit levonni, aztán ha megéheztek, hát nyugodtan törjetek be valahová ennivalóért. Magyarország, én így szeretlek."
Eddigse dógoztam.
mi a kérdésed pontosan?Hogy egyáltalán nem fizetnél,és hagynád elúszni a lakást,vagy,hogy a 180ft-os befagyasztott árfolyamon fizetnél?
Mert ha egyáltalán nem fizetsz,akkor elvész a befizetett önrészed,és az eddigi részleteid
Marad viszont a hátralévő hitel,ami lehet több is,mint amennyit felvettél,és járhatsz úgy,hogy a bank a lakás eladása után még követel tőled egy csomó pénzt.
Mi semmiképp!!! Majd 3 év múlva visszatérünk rá,hogy miért. Ez csak egy tűzoltás, nem megoldás. Akinek most nincs pénze kifizetni a hitelt, miből gondolja hogy 3 év múlva, az akkor aktuális árfolyamon + a külömbözet törlesztését (kamatostól) fizetni tudja?
Azzal egyetértek, hogy sokan túlzásba vitték a hitelek felvételét. Lakás az oké. Legyen. De minek mellé drága autó, Plazma tv, hitelkártya, őrült vásárlások, stb... Gondolkodni kellene előre, és nem felélni az utolsó filléríg minden pénzt. Lehet csábítóak a szép új dolgok, de ilyen helyzetben talán többet ér egy kis megtakarított pénz a családnak mint egy 1-2 éves autó (persze hitelre)vagy drága cuccok a lakásban... Nekünk is van hitelünk, és érzékenyen érint a dolog. De vissza lehet venni, és át lehet szervezni a családi kasszát, mi az ami fontos, és mi az ami annyira mégsem. Nekem ez a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!