Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki azt állítja, hogy a...

Aki azt állítja, hogy a Jobbik rasszista, tudna érvelni?

Figyelt kérdés
Várom az érveket, de ne olyan legyen, hogy "hallottam valakitől".
2011. aug. 2. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Utolsónak: vagy pedig egyes bűncselekményeket 99%-ban cigányok követnek el, ami van is bizony!!
2011. aug. 2. 20:56
 22/61 anonim ***** válasza:
95%

20:56

Szerintem azt senki se tagadhatja, hogy a cigányok nagy része nem kéne senkinek sehova, de a rasszizmus ott kezdődik, ha nem tudod azt feldolgozni, hogy van kivétel is.

2011. aug. 2. 20:59
 23/61 anonim ***** válasza:
49%
Ne válaszoljatok, a kérdező egy idióta, szerintem 14 sincs.
2011. aug. 2. 21:02
 24/61 clint ***** válasza:
48%

Nem fog tudni érvelni senki semmi olyant amire nem lehet majd ellenérvet válaszolni.

Azért hiszik ezt mert sok valóban rasszista ember szavazott rájuk, de ez alapján ezt kikövetkeztetni súlyos idiótizmusra vall. Például biztos vagyok benne, hogy sok alvilági személy szavazott az mszp-re (mindenki tudja miért és az ő irányításuk alatt a bűnözés mennyit nőtt), ezekszerint joggal mondhatná valaki, hogy az mszp egy maffiacsoport??

2011. aug. 2. 21:06
 25/61 anonim ***** válasza:
52%

21:06

Magyarul azért szavaznának az mszp-re, mert beváltja azt, amit szeretnének.

A rasszisták ezt a logikát követve, mit is várnak el a jobbiktól?

A saját logikád ütött most ki téged, és bizonyítottam, hogy ez nem "idiotizmus".

2011. aug. 2. 21:11
 26/61 clint ***** válasza:
5%
annak ellenére, hogy néhány dolgot bevált még maga a párt nem lesz ugyanaz. Nem ütöttem ki magam ezzel, vegyes társaság szavaz a jobbikra. A vidéki öregemberek akiknek redszeresen kipakolják a házát, ugyan miért szavazna arra a kormányra aki ezt lehetővé teszi? Vagy ők is rasszisták?
2011. aug. 2. 21:17
 27/61 anonim ***** válasza:
41%

nem mozgok annyira otthon a politikában,de menj be egy egyetemre számold meg hány cigány hallgató van,utána menj be egy börtönbe és ott is számold meg hányan vannak,és ha kimondom hogy ez igy nem jó akkor rasszista vagyok?

http://www.youtube.com/watch?v=EFOjHKRIJ0E

2011. aug. 2. 21:19
 28/61 anonim ***** válasza:
93%

21:19

Nemrég volt egy kérdés, amit egy egyetemista cigány tett fel, és pár hónapja láttam egy hófehér skinheadet arról beszélni telefonon a buszon, hogy épp most jött ki a börtönből.

Persze amit leírsz, annak nem így kéne lennie, ez igaz, de még így se lehet általánosítani.

2011. aug. 2. 21:26
 29/61 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, hogy érveket kért a Kérdező! És az érvek le lettek pontozva... Na ez a mi csodás mentalitásunk... lehet lepontozni...
2011. aug. 2. 21:32
 30/61 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontozok se le, se föl, mindenki véleményének teret adok! Nyugodtan írjatok!!
2011. aug. 2. 21:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!