Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor van köze a gazdaság...

Most akkor van köze a gazdasági miniszternek az benzinárhoz vagy nem?

Figyelt kérdés

Ugye most meggyanúsították a gazdasági minisztert, hogy ő is tehet a magas benzinár miatt. Erre a fidesz megvédte, hogy neki semmi köze sincs hozzá. VIszont 2008-ban ellenzékben meg azt mondták, hogy a nem csak a világban végbemenő folyamatok változtatják az árat, hanem nagy beleszólása van a miniszternek is és ha akarná akkor akkor csökkenthetné.

vagy már megint az van, hogy ellenzékben köze van, ha meg kormányon vannak akkor semmi közük.

2011. júl. 31. 15:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Azt hiszem te már tiszta gyűlöletből beszélsz, így már nincs értelme vitatkoznom veled. Ez a véleményed, tudomásul vettem. Nekem nincs bajom a Fidesszel, de nem akarlak meggyőzni olyasmikről, ami úgysem menne. Ahogy te sem tudsz engem.
2011. aug. 1. 21:24
 22/34 A kérdező kommentje:

"Azt hiszem te már tiszta gyűlöletből beszélsz, így már nincs értelme vitatkoznom veled. Ez a véleményed, tudomásul vettem. Nekem nincs bajom a Fidesszel, de nem akarlak meggyőzni olyasmikről, ami úgysem menne. Ahogy te sem tudsz engem."

Te vagy az egyik legnagyobb fideszfan a gyk.-n. ÉS aztán veled is lehet vitázni. Bármit is csinál a fidesz az csak az embereknek lesz jó szerinted. de rajtad és a fideszeseken kívül van még 7 millió másik ember aki nem így látja.

2011. aug. 1. 21:28
 23/34 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy több millió ember van a gy.k.- n. Azoknak az álláspontját meg nem tudhatod biztosra akik nincsenek itt. Az majd csak 2014 - ben fog kiderülni. Szlu pedig már régebbi ismerősöm innen, már beszélgettem vele többször, de pontosan azért nem akarok belefolyni vele egy olyan vitába ami a gyűlölködésről szólna mert rendes embernek tartom. Csak más a politikai nézetünk.
2011. aug. 1. 21:40
 24/34 Sz1u ***** válasza:

21:24 kolopele!

kolopele válasza:

"Azt hiszem te már tiszta gyűlöletből beszélsz, így már nincs értelme vitatkoznom veled."

Valóban gyűlölöm a Fideszt, nem tagadom. De légyszi, nem bújj ki ezért a válaszadás alól. Ez így nem korrekt.

"Ez a véleményed, tudomásul vettem. Nekem nincs bajom a Fidesszel, de nem akarlak meggyőzni olyasmikről, ami úgysem menne. Ahogy te sem tudsz engem."

Itt szó sincs a meggyőzésről! Te mondtál valamit, én visszakérdeztem... Ha esetleg érzékeny ponton találtalak és ráadásul nem akarsz válaszolni, akkor az csak még jobban erősít engem a "hitemben" (a Fidesz gyűlöletemben).

Egyébként pedig: béke! :) :) :)

2011. aug. 1. 21:45
 25/34 anonim ***** válasza:
Rendben, Szlu. Akkor kezdjük: Az egy kulcsos adót én helyes lépésnek tartom, gondolom ezt nem kell magyaráznom miért. Orbán még jó hogy nem segített 8 éven át egy válságot elősegítő kormányzást, ő már látta akkor hogy ez hova vezet. Nos, a kényes rész, hogy hazudott e a választások előtt. Igen meg nem. Látta hova sodródik az ország, és tudta hogy az mszp hamis ígérgetésével szemben semmi esélye nem lesz ha ő megmondja hogy szükség lesz keményebb lépésekre is. Konkrétan még akkor ő sem tudhatta mik lesznek ezek, hiszen munka közben derül ki sokszor hogy min kellene változtatni. Az ország érdekében tette amit tett. Ezért is mondtam hogy igen meg nem. A szegény kérdés. Bennem ez úgy csapódik le hogy nem véletlenül vezették be az egy kulcsos adót és csökkentették a társasági adót, azt remélték hogy majd több munkahelyet fognak így teremteni a vállalkozók. Nálam ezzel nem is volt gond, csak sajnos a vállalkozók többsége csak a saját zsebükben gondolkoztak, erre most már a Fidesz is rájött, ezért is próbálják most kötelezni legalább arra a vállalkozásokat, hogy ne csökkenhessen senki keresete. Nem a szegényeket akarták lehúzni, hanem a vállalkozókat támogatni, mivel a gazdagabb emberek képesek arra hogy előrébb vigyék a gazdaságot és munkahelyeket is létrehozzanak. Sajnos a kapzsiság ezt egyenlőre megakadályozta. A családi adókedvezmény sem a gazdagokat segítette elsősorban. És itt álljunk meg egy kicsit. Nagyon téves az a szemlélet hogy valaki azért lett gazdag mert a Fidesz bevezette az egy kulcsos adót. A gazdagság normális esetben évek alatt következik be, ez csak némi pluszt jelentett azoknak akik eddig is 300 ezer felett kerestek. Szerintem ebben egyetérthetünk. És tudod nem csak a cigányok lesznek majd veszélyesek ha minden rosszul alakulna, a fehér ember is képes bármire ha éhezik.
2011. aug. 1. 22:13
 26/34 A kérdező kommentje:

"Nem hinném hogy több millió ember van a gy.k.- n."

De vannak közvélemény-kutatások. Abban 30% a fidesz támogatottsága.

2011. aug. 1. 22:37
 27/34 anonim ***** válasza:
És szerinted mekkora töredéke az a választóknak akiket meg kérdeznek? Ne haragudj, de nekem nem jön be ez a közvélemény kutatás dolog. Amikor Gyurcsány nyert a közvélemény kutatások egyértelmű Fidesz győzelmet jósoltak, még Fletó képe is megdermedt egy pillanatra mikor megtudta hogy nyertek. Még maga sem hitte el.
2011. aug. 1. 22:42
 28/34 A kérdező kommentje:

"És szerinted mekkora töredéke az a választóknak akiket meg kérdeznek? Ne haragudj, de nekem nem jön be ez a közvélemény kutatás dolog."

Pedig elég reális. A választásokon durván 1/3 szavazott a fideszre, azok közül akik szavazhatnak. Ugye a fele nem ment el és a maradéknak a 56% a fideszre szavazott. Pedig a fideszesek mind elmentek, mert azt hitték valami nemes célt szolgálnak. de azóta sokan rájöttek, hogy semmivel sem jobb. Azóta vesztettek a népszerűségből.

Bár veled tényleg nem érdemes vitázni. Mert bármit is csinál a fidesz te támogatod.

2011. aug. 1. 22:52
 29/34 anonim ***** válasza:
Rendben, vegyük alapul hogy igazad van. Viszont akkor azok akik nem mentek el szavazni azok most sem fognak, mert őket már akkor sem érdekelte hogy ki fog nyerni, mivel ők minden pártot csalónak, tolvajnak tituláltak. Ha veszített is a szavazóbázisából a Fidesz, akkor sem annyit hogy a következő választáson elbukjanak. Egyedül a két harmad az ami necces lehet, főként hogy a jobbik színre lépett, és ezzel a cigány ellenességükkel maguk mellé tudtak jó néhány embert állítani.
2011. aug. 1. 23:06
 30/34 anonim ***** válasza:

"Bármit is csinál a fidesz az csak az embereknek lesz jó szerinted. de rajtad és a fideszeseken kívül van még 7 millió másik ember aki nem így látja."

Tévedsz. Kb másfél millióan szavaztak a fidesz ellen. 6millió le se szarja, hogy mi történik itt, vagy annyira sügérek, hogy nem tudják mit akarnak.

"De vannak közvélemény-kutatások. Abban 30% a fidesz támogatottsága."

A legutóbbi (talán pénteki), amit olvastam, ott 47% volt a támogatottsága a fidesznek. Máshol mostanában 50 fölött is volt. Jelzem, hogy kb 53%-kal szereztek 2/3-ot. A 47%-kal az egyszerű többség még simán megvan, főleg az ellenzék erős széthúzása miatt.

"A választásokon durván 1/3 szavazott a fideszre, azok közül akik szavazhatnak"

Jaj, még mindig ezen megy a siránkozás, hogy 1/3? A nemszavazás nem valami ellen szavazás. Szavaztak az otthonmaradók a fidesz ellen? Nem. Ők ugyanannyira szavaztak a korábbi kormány ellen, mint a fidesz ellen... Csinálj olyan pártot, akire az otthonmaradók is elmennének szavazni - máris van 1/3-od legalább. Jahogy az nem olyan egyszerű? Valamit ígérni is kell? Valamit utána meg kéne próbálni tenni is? Be tudnád tartani a választási ígéreteket betűről betűre?

2011. aug. 1. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!