Most akkor van köze a gazdasági miniszternek az benzinárhoz vagy nem?
Ugye most meggyanúsították a gazdasági minisztert, hogy ő is tehet a magas benzinár miatt. Erre a fidesz megvédte, hogy neki semmi köze sincs hozzá. VIszont 2008-ban ellenzékben meg azt mondták, hogy a nem csak a világban végbemenő folyamatok változtatják az árat, hanem nagy beleszólása van a miniszternek is és ha akarná akkor akkor csökkenthetné.
vagy már megint az van, hogy ellenzékben köze van, ha meg kormányon vannak akkor semmi közük.
"Azt hiszem te már tiszta gyűlöletből beszélsz, így már nincs értelme vitatkoznom veled. Ez a véleményed, tudomásul vettem. Nekem nincs bajom a Fidesszel, de nem akarlak meggyőzni olyasmikről, ami úgysem menne. Ahogy te sem tudsz engem."
Te vagy az egyik legnagyobb fideszfan a gyk.-n. ÉS aztán veled is lehet vitázni. Bármit is csinál a fidesz az csak az embereknek lesz jó szerinted. de rajtad és a fideszeseken kívül van még 7 millió másik ember aki nem így látja.
21:24 kolopele!
kolopele válasza:
"Azt hiszem te már tiszta gyűlöletből beszélsz, így már nincs értelme vitatkoznom veled."
Valóban gyűlölöm a Fideszt, nem tagadom. De légyszi, nem bújj ki ezért a válaszadás alól. Ez így nem korrekt.
"Ez a véleményed, tudomásul vettem. Nekem nincs bajom a Fidesszel, de nem akarlak meggyőzni olyasmikről, ami úgysem menne. Ahogy te sem tudsz engem."
Itt szó sincs a meggyőzésről! Te mondtál valamit, én visszakérdeztem... Ha esetleg érzékeny ponton találtalak és ráadásul nem akarsz válaszolni, akkor az csak még jobban erősít engem a "hitemben" (a Fidesz gyűlöletemben).
Egyébként pedig: béke! :) :) :)
"Nem hinném hogy több millió ember van a gy.k.- n."
De vannak közvélemény-kutatások. Abban 30% a fidesz támogatottsága.
"És szerinted mekkora töredéke az a választóknak akiket meg kérdeznek? Ne haragudj, de nekem nem jön be ez a közvélemény kutatás dolog."
Pedig elég reális. A választásokon durván 1/3 szavazott a fideszre, azok közül akik szavazhatnak. Ugye a fele nem ment el és a maradéknak a 56% a fideszre szavazott. Pedig a fideszesek mind elmentek, mert azt hitték valami nemes célt szolgálnak. de azóta sokan rájöttek, hogy semmivel sem jobb. Azóta vesztettek a népszerűségből.
Bár veled tényleg nem érdemes vitázni. Mert bármit is csinál a fidesz te támogatod.
"Bármit is csinál a fidesz az csak az embereknek lesz jó szerinted. de rajtad és a fideszeseken kívül van még 7 millió másik ember aki nem így látja."
Tévedsz. Kb másfél millióan szavaztak a fidesz ellen. 6millió le se szarja, hogy mi történik itt, vagy annyira sügérek, hogy nem tudják mit akarnak.
"De vannak közvélemény-kutatások. Abban 30% a fidesz támogatottsága."
A legutóbbi (talán pénteki), amit olvastam, ott 47% volt a támogatottsága a fidesznek. Máshol mostanában 50 fölött is volt. Jelzem, hogy kb 53%-kal szereztek 2/3-ot. A 47%-kal az egyszerű többség még simán megvan, főleg az ellenzék erős széthúzása miatt.
"A választásokon durván 1/3 szavazott a fideszre, azok közül akik szavazhatnak"
Jaj, még mindig ezen megy a siránkozás, hogy 1/3? A nemszavazás nem valami ellen szavazás. Szavaztak az otthonmaradók a fidesz ellen? Nem. Ők ugyanannyira szavaztak a korábbi kormány ellen, mint a fidesz ellen... Csinálj olyan pártot, akire az otthonmaradók is elmennének szavazni - máris van 1/3-od legalább. Jahogy az nem olyan egyszerű? Valamit ígérni is kell? Valamit utána meg kéne próbálni tenni is? Be tudnád tartani a választási ígéreteket betűről betűre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!