Hogyan tudok e-mail-t, vagy levelet küldeni a
miniszterelnöknek, vagy a közlekedési miniszternek?
Figyelt kérdés
Csak egy kérdésem lenne a busz-és vonatjegyek árának növelésével kapcsolatban. A leges legrosszabbkor jött az áremelés, hisz emiatt rámehet az egész nyaralásom, a terv, amit már 8-9, sőt 10 hónappal ezelőtt barátaimmal elterveztem!!!!!!!!!! :\'(
Amúgy meg tudom azt mondjátok erre hogy akkor plusz meg kell fizetni azt amennyivel drágul, de nekem csak úgy pluszba nincs pénzem, nem vagyok gazdag!
Ez senki nem érdekel, hát még a miniszterelnököt. Hol élsz te...
2009. júl. 7. 10:26
2/12 anonim válasza:
Keresd meg a honlapján az elérhetőségét , ha levelet vagy e-mailt írsz neki hetekbe telhet , de több mint valószínű , hogy válaszol neked !
2009. júl. 7. 10:26
3/12 anonim válasza:
szerintem meg nem fog válaszolni, hanem azt mondja majd, h fordulj a máv-hoz, volánohz, stb....meg amúgyis, elhiszem h ez sz.rul érint, de a min. elnököt, vagy a közl. min.-t, vagy akár a mávosokat volánosokat ez r.hadtul nem fogja érdekelni...magánügy
2009. júl. 7. 10:46
4/12 anonim válasza:
Mire számítasz? Arra, hogy ingyenjegyet kapsz? :)
Másnak meg a napi munkábajárása drágul, képzeld el azt, mekkora érvágás. Addig örülj, míg csak a nyaralásodat akadályozza meg és nem a mindennapi életviteledet. De ha erről is lenne szó, az sem érdekelné őket, hidd el.
2009. júl. 7. 10:55
5/12 anonim válasza:
Én egyszer régebben amikor még az orbán volt az elnök, akkor a suliban netezésnél valahol találtam egy mailt ami az ő címe elméletileg. Poénból ráírtam, hogy te tényleg az Orbán vagy? Visszaírt, hogy igen és erre a címre ne írjak legyek szíves. Nemtom, hogy tényleg ő volt e, de jó poén volt:)
2009. júl. 7. 11:02
6/12 anonim válasza:
Magad sem gondolhatod komolyan, hogy ez magasabb szinteken bárkit is érdekel...Mások éhendöglenek.
2009. júl. 7. 12:01
7/12 anonim válasza:
ez poén..én majd Obamának akarok írni..:XD
2009. júl. 7. 12:10
8/12 anonim válasza:
A gond az, hogy ha egy elnöknek írsz akkor szerintem nem ő kapja meg hanem az emberei akik gond nélkül kitörlik ha olyan amit hülyeségnek tartanak. szerintem.
2009. júl. 7. 13:31
9/12 anonim válasza:
ugyse válaszol... leszar már bocsi..:(
2009. júl. 7. 14:28
10/12 anonim válasza:
Felmész az elnök pártjának az oldalára, és a kapcsolatoknál, vagy a párttagoknál mindenkinek fent van külön-külön az e-mail címe.
Amúgy válaszolni fog, nekem is ha gondom van, és írok, válaszolnak rá (az emberei, úgy 2-3 napon belül), de szerintem se remélj semmi jót. Azt fogják visszaírni, hogy valamiből meg kell élni az országnak, stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!