Láttátok ezeket a videókat jobbik szimpatizánsok?
http://www.youtube.com/watch?v=5cJ4IDyy-ts
Érdemes az elsőtől az utolsóig végignézni, sok érdekes dolog van benne....
Kapj már a fejedhez ember, hol nincsenek, csak nem diszkriminációnak hívják. Gazdaságilag jobban álló országokban sem fenékig tejfel az élet. De mondom az EU-ban oda mész, ahol munkát találsz, feltéve ha találsz szakképesítés nélkül.
Nem tudom milyen konstrukcióban, de a fiam egyik volt osztálytársa 1 év alatt kapott szakmát, míg mások 3 évig tanulják, sőt mástól is hallottam ilyenről, persze nem magyar volt. :)
Szakképzetlen magyar biztos van, de hogy nem számottevő, abban biztos vagyok, mert a magyar szülők többsége odafigyel és törődik a gyerekével.
Speciel nekem nem a fuxos, mercis jut eszembe, sokkal inkább a hangoskodó, követelőző, piszkos és rendezetlen környezetben élő, aki ilyen környezetbe potyogtatja a gyerekeket, mit sem törődve azzal, hogy fel tudja-e tisztességgel nevelni. Ugye nem mondod, hogy arról nem tehet valaki, ha koszban él. Nézd meg ezt a videot http://www.youtube.com/watch?v=mqEsWBoSeAU Most sajnálnom kéne azt aki oda piszkol, ahol él, vagy azt, aki egy szobába tizenvalahány gyereket szül a 21.században? Sokkal inkább sajnálom a gyereket, akinek ilyen szülei vannak. Ez nem szegénység kérdése, hanem az igénytelenségé, arról meg a többség igazán nem tehet.
És ha a kérdező felnéz youtubre-ra, nézegetni pár videót ilyen témában, akkor lehet, hogy neki is megváltozik a véleménye. A híradóban is régebben még kimondták, hogy xy elkövető roma volt.....és ott is lehetett hallani cifra dolgokat, hogy pár ezer forintért meg gázpalackért vertek agyon idős házaspárt..meg pár ezer forintért agyonszúrtak fiatalembert..stb..
Tudom, hogy a magyarok között is van sok olyan, aki ugyan úgy viselkedik, de azért a KISEBBség túlságosan is gyakran szerepel a bűnügyi hírekben elkövetőként.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!