Láttátok ezeket a videókat jobbik szimpatizánsok?
http://www.youtube.com/watch?v=5cJ4IDyy-ts
Érdemes az elsőtől az utolsóig végignézni, sok érdekes dolog van benne....
"képesek 20-30-50-70 percig ülni egy rajz, egy festmény fölött"
és?! ettől függetlenül még mindig nem fogom jó szemmel nézni, hogy a többségük hogyan viselkedik.
amúgy meg ebben mi olyan nagy dolog? én a rajzaim fölött kb 15-20 órát szoktam ülni..
Kérlek szépen el lehet kezdeni foglalkozni velük személyesen és nem másoktól várni. :)
És tudod hány "nem cigány" (szomorú, hogy már így kell írni) gyerek van, aki nem jobb körülmények között él és velük társadalmi szinten a kutya sem foglalkozik, a szülők egyedül küzdenek, hogy taníttathassák a gyereküket. A múlt században családok szoba-konyhás lakásokban több gyereket neveltek, nem volt fürdőszoba, mégis tiszták voltak, és még végzettséget is tudtak szerezni. A videot nem néztem meg, mert sejtem miről szól.:)
"A múlt században családok szoba-konyhás lakásokban több gyereket neveltek, nem volt fürdőszoba, mégis tiszták voltak, és még végzettséget is tudtak szerezni."
ROFLMAO! Ez pont olyan demagóg hülyeség, mint az, hogy a magyarok nem loptak a háború végén...
12:40
Nagyszüleim öt gyereket neveltek fel a gazdasági válság idején állami segítség nélkül és mindegyik szakmát szerzett. Nagyapám egyszerű mesterember volt, de számtalan hasonlót tudnék. Demagógia mi? :D
12:40
A lopásról, szintén nagyszüleimnél a kenyér is szeletenként ki volt porciózva, MÉGSEM LOPTAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!