Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felvidék, Vajdaság, Kárpátalja...

Felvidék, Vajdaság, Kárpátalja Magyarország folytatása?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 09:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%

"Mindent vissza!"

Legfeljebb a magyarlakta területekre van jogunk.

2011. júl. 27. 14:30
 12/38 anonim ***** válasza:
85%

Kár vele vitatkoznod.

Én már vagy egy éve próbálom meggyőzni egy másik kérdésnél pontosan ugyanerről, de hajthatatlan.

Az óta semmiben nem változtak a (tév)képzetei.

2011. júl. 27. 14:55
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

13:20-as vagyok.

Mudri Lav, elárulnád mi rosszat mondtam azzal, hogy jelenleg nem? Régen a miénk volt, most nem a miénk azt meg, hogy mi lesz senki nem tudja. Még te sem.

Szóval mi az, hogy ennyit erről?

2011. júl. 27. 15:07
 14/38 anonim ***** válasza:
36%

ma 14:30

Ez a minimum. Jogunk a Trianon előtti határokhoz is bőven van.

2011. júl. 27. 17:46
 15/38 anonim ***** válasza:
2011. júl. 27. 17:55
 16/38 anonim ***** válasza:
87%
Tudni nem tudom a jövőt, de 90%ra biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező száz évben nem lesznek a mieink ezen területek. Én nem mondtam, hogy rosszat mondtál, csak azt, hogy jelenleg ezen területei nem folytatásai magyarországnak, mert azok a területek jelenleg egy másik szuverén államhoz tartoznak.
2011. júl. 27. 18:17
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 17:55

Mi lett kifejtve? :O

Mindent második írásotokban előröl kezditek az egész maszlagot különben is ott Dél-Erdélyről megy a vita és nem az egész történelmi Magyarországról.

2011. júl. 28. 00:52
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

Állította valaki, hogy az egész történelmi Magyarországról megy a vita?

Viszont te azt állítod, hogy az egész történelmi Magyarországot jogunk van visszakövetelni.

Ha mást nem is, azt bebizonyítottuk ott, hogy Dél-Erdélyt semmiképp nincs.

De ugyanezt végigvihetnénk a Felvidék kb. kétharmadával, Horvátországgal, Kárpátalja nagy részével és a Vajdaság felével-kétharmadával is.

De mivel a Dél-Erdélyre vonatkozó érveinket is csípőből elutasítod, én nem látom értelmét azokat is bevonni a vitába.

Itt azt állítottad, hogy az egész történelmi Magyarországra jogunk van. Abban a vitában bizonyosságot nyer, hogy nincs. (Az elcsatolt területek egy részére igen, de az összesre nem.)

Most is csak azt tudom mondani, amit ott is.

Tanulmányozd át még egyszer a vitát és okulj belőle!

2011. júl. 28. 16:11
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

ma 16:11

"Ha mást nem is, azt bebizonyítottuk ott, hogy Dél-Erdélyt semmiképp nincs. "

Pff látom még mindig azt hiszed könnyen kihozol a sodromból. Eddig csak egy olcsó térképet tudtatok felmutatni egy hiteles szövegi forrással szemben de a részleteket a kérdésnél megbeszéljük.

2011. júl. 28. 20:07
 20/38 Pro Patria ***** válasza:

"Eddig csak egy olcsó térképet tudtatok felmutatni egy hiteles szövegi forrással szemben"

- Hivatalos, és több korból/helyről származó térképeket, amik mind egybehangzóan mondják az igazat, amivel szemben te nem mutattál fel semmi cáfoló írást, vagy ha mégis, nem arról(!) a területről, amiről szó esett.

Aki elolvassa a vitát, az látja. Addig meg hencegj.:)

2011. júl. 28. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!