Felvidék, Vajdaság, Kárpátalja Magyarország folytatása?
"Mindent vissza!"
Legfeljebb a magyarlakta területekre van jogunk.
Kár vele vitatkoznod.
Én már vagy egy éve próbálom meggyőzni egy másik kérdésnél pontosan ugyanerről, de hajthatatlan.
Az óta semmiben nem változtak a (tév)képzetei.
13:20-as vagyok.
Mudri Lav, elárulnád mi rosszat mondtam azzal, hogy jelenleg nem? Régen a miénk volt, most nem a miénk azt meg, hogy mi lesz senki nem tudja. Még te sem.
Szóval mi az, hogy ennyit erről?
ma 14:30
Ez a minimum. Jogunk a Trianon előtti határokhoz is bőven van.
tegnap 17:55
Mi lett kifejtve? :O
Mindent második írásotokban előröl kezditek az egész maszlagot különben is ott Dél-Erdélyről megy a vita és nem az egész történelmi Magyarországról.
Állította valaki, hogy az egész történelmi Magyarországról megy a vita?
Viszont te azt állítod, hogy az egész történelmi Magyarországot jogunk van visszakövetelni.
Ha mást nem is, azt bebizonyítottuk ott, hogy Dél-Erdélyt semmiképp nincs.
De ugyanezt végigvihetnénk a Felvidék kb. kétharmadával, Horvátországgal, Kárpátalja nagy részével és a Vajdaság felével-kétharmadával is.
De mivel a Dél-Erdélyre vonatkozó érveinket is csípőből elutasítod, én nem látom értelmét azokat is bevonni a vitába.
Itt azt állítottad, hogy az egész történelmi Magyarországra jogunk van. Abban a vitában bizonyosságot nyer, hogy nincs. (Az elcsatolt területek egy részére igen, de az összesre nem.)
Most is csak azt tudom mondani, amit ott is.
Tanulmányozd át még egyszer a vitát és okulj belőle!
ma 16:11
"Ha mást nem is, azt bebizonyítottuk ott, hogy Dél-Erdélyt semmiképp nincs. "
Pff látom még mindig azt hiszed könnyen kihozol a sodromból. Eddig csak egy olcsó térképet tudtatok felmutatni egy hiteles szövegi forrással szemben de a részleteket a kérdésnél megbeszéljük.
"Eddig csak egy olcsó térképet tudtatok felmutatni egy hiteles szövegi forrással szemben"
- Hivatalos, és több korból/helyről származó térképeket, amik mind egybehangzóan mondják az igazat, amivel szemben te nem mutattál fel semmi cáfoló írást, vagy ha mégis, nem arról(!) a területről, amiről szó esett.
Aki elolvassa a vitát, az látja. Addig meg hencegj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!