Meg lehet magyarázni ezt a jobbikos gondolkodásmódot?
Állandóan azt szajkózzák, hogy a TV2-t, meg az RTL-t törölni kell a TV-ből, mert cionista kézben van, népbutító műsorokat vetítenek, és egyébként is mainstream (fősodratú).
Erre a hétköznapi normális emberek azt válaszolják, hogy: "Azért van nézettsége, mert van igény a műsorokra, de ha neked nem tetszik, ne nézd, töröld a műsortárból."
Erre általában a válaszuk simán annyi, hogy hazaárulók vagyunk.
Azonban. Mint az egyik előző kérdésben is látszik, amikor megemlíti valaki, hogy Szaniszló Echo TV-s műsora mennyire degeneratív módon befolyásolja az emberi gondolkodást a folyamatos történelmi tévedéseivel, hazugságaival, ferdítésével, és ettől valaki "elhányja" magát, akkor ők erre azt felelik, hogy ha nem tetszik nem kell nézni, el lehet menni az országból szemét zsidóbérenc.
Kérdem én: Miért ilyen álságosak, kétszínűek, és álszentek a jobbikosok? Ezt ők felfogják, hogy hogy viselkednek, vagy minden reggel a saját tükörképüket próbálják meggyőzni arról, hogy Ők a normálisak?
"A hülye is tudja,csak te nem látod?"
??? Mi van? ja mert ha a hülye is látja az úgy van????
A hülye is érzi, hogy te hülye vagy, ennyi erővel. Igenis írj forrást, vagy mondd meg konkrétan, hogy a hülye pontosan MIBŐL látja.
"a magyar a kiválasztott nép, Sziriuszról jöttünk, szívcsakrák stb. "
Hát én nem néztem ezt a műsort, de ha tényleg ilyenek vannak, akkor tényleg be kéne tiltani, mert ez tényleg irdatlan nagy baromság, aki ebben hisz, az tényleg még az általánost sem végezte el, és nálam az a csürhe kategóriájába tartozik. Tudja valaki, mikor adják? Belenéznék, szeretnék röhögni egy jót.
igen kedves negyvennyolcas, szeretem védeni a Jobbikot, te meg szereted szidni a Jobbikot. hát ez van.
és tényleg nem zsidók igazgatják az rtl-t... de mondtam h mindegy, h akár zsidók, akár nem, akkor is sz@ar és igénytelen műsorok vannak rajta.
Az RTL tulajdonosai:
CLT UFA S.A. (49%)
IKO – MATÁV Média Holding Rt. (31%)
Pearson Netherlands B.V. (20%)
Aki akar nézzen utána hogy zsidók állnak-e ezek mögött.
Amúgy meg teljesen mind1. A műsorok erkölcsi és szellemi színvonala nulla.
Szaniszló legalább mond értelmes dolgokat amin el lehet gondolkodni. Nem szoktam rendszeresen nézni a műsorát, ezért elképzelhető hogy mondott baromságokat. Másrészt mindenki azt hisz el belőle amit akar. A műsor egyébként sem a teljes történeti pontosság jegyében működik, hanem inkább vitaindító, elgondolkodtató.
"de mondtam h mindegy, h akár zsidók, akár nem, akkor is sz@ar és igénytelen műsorok vannak rajta"
ezzel teljes mértékben egyetértek.
nem is szoktam nézni...
"Nem szoktam rendszeresen nézni a műsorát, ezért elképzelhető hogy mondott baromságokat."
az, hogy te mit szoktál nézni, nem mérvadó arra nézve, hogy baromságokat mond-e vagy sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!