Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 20:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
35%

"De ismétlem: ha mást csinálna, azzal sem neked és a többi gyűlölködő baloldalinak kellene foglalkoznia.

"

pedig a gyűllködő baloldaliak/jobboldaliak széljobbosok/szélbalosok is az ország állampolgárai

2011. júl. 18. 19:08
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

ma 19:08

Lehet, de ők soha, semmivel sem lesznek elégedettek.

A kutya ugat, a macska nyávog vagy dorombol, a baloldali gyűlölködik. Nem teljesen mindegy, mit csinál a kormány? A baloldaliaknak feltétlenül. Akkor meg nyugodtan dönthet a kormány is úgy, hogy nem érdekli a baloldaliak aktuális hasfájása.

2011. júl. 18. 19:15
 43/51 anonim ***** válasza:
16%
Azért az nem semmi hogy az a válasz hogy az anyámat megölném 30 forintért 54 százalékban hasznos. Ez el is árult mindent a tisztelt fórumozók többségéről.
2011. júl. 18. 19:22
 44/51 anonim ***** válasza:

Anyukáddal nincs - és nem is lehet - semmi bajom, kolopele, de azzal annál inkább, ahogy másokat kioktatsz a jólét védőhálója mögül.

Az én vállalkozásom így,... Az én embereim úgy,... Én ennyit keresek,... Én annyit adózom.

Tedd fel kérdésnek, hogy kiket érdekelnek ezek, - ha dicshimnuszokat szeretnél olvasni magadról!

A "válaszaid" 85 %-a ebből - és hasonlókból - áll, és ez a lőtéri kutya asszisztensének al-helyettesét nem érdekli, csak nem vagy hajlandó felfogni az elméddel ezt a tényállást.

A maradék 15 %-nak a 95 %-a pedig az "éljen a fidesz" című terradráma, - ami úgyszintén nem sok embert érdekel - javíthatatlan fanatikusokat leszámítva.

Megnyugtatlak: A maradék, - amely hordozott a kérdésre adott, tartalommal bíró választ, azt nem pontoztam le - és nem is fogom.

Ne gondold azt, hogy csak nekem unalmas a fennhéjazásod!

2011. júl. 18. 20:22
 45/51 anonim ***** válasza:

Az esetek többségében nem a kérdésre válaszolsz, hanem utalgatsz, hogy ki, miért hülye...

Szerinted rendben van ez így?

2011. júl. 18. 20:23
 46/51 anonim ***** válasza:
33%
Tisztában vagyok azzal, hogy ha a jobb százalék volna a célom akkor hazudnom kellene. Utálnom kellene a Fideszt, Orbánt, azt kellene mondanom hogy rosszul élek, nem tudok elhelyezkedni mert a kormány nem hagyja hogy dolgozzak, főben járó bűn az hogy elmondom amit elértem az eszemmel az életben, ahogy a munkahelyteremtésről beszélek. Akkor lennék "fasza gyerek", ha jobbikos lennék, szidnám a kormányt, nem értenék egyet velük semmiben. Sajnálom, én erre nem vagyok hajlandó. Senki nyomora nem hat meg, köszönhetően ennek a negatív hozzáállásnak és az ellenem irányuló irigységnek és utálatnak köszönhetően. Azért azt jó ha tudod, elég sok barátom is van már innen a fórumról, akik tudják hogy mit is csinálok, mert priviben felvettük a kapcsolatot, köztük egy olyan emberrel az élen aki egy hihetetlen szaktudású ember, aki már nálam is dolgozik, mert mint kiderült az ország dél-keleti részén él ő is. Vállalom aki vagyok, nekem nincs mit szégyellnem. Mindig ott a nevem, én vállalom amit írok sokakkal ellentétben, simán átugorhatja akit nem érdekel.
2011. júl. 18. 21:29
 47/51 anonim ***** válasza:
Bár most sem a kérdéssel összefüggésben válaszoltál, az én privát kérdésemre viszont normális, kerek választ adtál, - végre olyat, ami nem arról szól, amiket felvázoltam a fentiekben. Nekem hasznos volt ez a válasz.
2011. júl. 18. 21:37
 48/51 anonim ***** válasza:
36%
Erre a kérdésre már válaszoltam a saját szemszögemből. Olyat nem tudok írni hogy ezért meg ezért utálom, mivel nem utálom. A te privát kérdésedet meg örülök hogy tisztáztuk. A parasztért meg elnézést, de anyám ilyen szintű belekeverése kicsit kihozott a sodromból. Bár a feltételezés is miszerint én ilyet csinálnék.
2011. júl. 18. 21:51
 49/51 anonim ***** válasza:

A szándék távol állt tőlem, hogy Anyukádat bántsam, - sajnálom, ha így értetted.

Elmondtuk egymásnak a problémánkat, beszéltünk róla, részemről megpróbálok tartózkodni a jövőben a tudatos sértegetésedtől, - pontozni fogok.

2011. júl. 18. 22:00
 50/51 anonim ***** válasza:

"Akkor meg nyugodtan dönthet a kormány is úgy, hogy nem érdekli a baloldaliak aktuális hasfájása."

nem igazán ,mivel őket is képviseli azzal, hogy az ország megválasztotta...

furcsa helyzet, de ez van

2011. júl. 18. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!