Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?
"De ismétlem: ha mást csinálna, azzal sem neked és a többi gyűlölködő baloldalinak kellene foglalkoznia.
"
pedig a gyűllködő baloldaliak/jobboldaliak széljobbosok/szélbalosok is az ország állampolgárai
ma 19:08
Lehet, de ők soha, semmivel sem lesznek elégedettek.
A kutya ugat, a macska nyávog vagy dorombol, a baloldali gyűlölködik. Nem teljesen mindegy, mit csinál a kormány? A baloldaliaknak feltétlenül. Akkor meg nyugodtan dönthet a kormány is úgy, hogy nem érdekli a baloldaliak aktuális hasfájása.
Anyukáddal nincs - és nem is lehet - semmi bajom, kolopele, de azzal annál inkább, ahogy másokat kioktatsz a jólét védőhálója mögül.
Az én vállalkozásom így,... Az én embereim úgy,... Én ennyit keresek,... Én annyit adózom.
Tedd fel kérdésnek, hogy kiket érdekelnek ezek, - ha dicshimnuszokat szeretnél olvasni magadról!
A "válaszaid" 85 %-a ebből - és hasonlókból - áll, és ez a lőtéri kutya asszisztensének al-helyettesét nem érdekli, csak nem vagy hajlandó felfogni az elméddel ezt a tényállást.
A maradék 15 %-nak a 95 %-a pedig az "éljen a fidesz" című terradráma, - ami úgyszintén nem sok embert érdekel - javíthatatlan fanatikusokat leszámítva.
Megnyugtatlak: A maradék, - amely hordozott a kérdésre adott, tartalommal bíró választ, azt nem pontoztam le - és nem is fogom.
Ne gondold azt, hogy csak nekem unalmas a fennhéjazásod!
Az esetek többségében nem a kérdésre válaszolsz, hanem utalgatsz, hogy ki, miért hülye...
Szerinted rendben van ez így?
A szándék távol állt tőlem, hogy Anyukádat bántsam, - sajnálom, ha így értetted.
Elmondtuk egymásnak a problémánkat, beszéltünk róla, részemről megpróbálok tartózkodni a jövőben a tudatos sértegetésedtől, - pontozni fogok.
"Akkor meg nyugodtan dönthet a kormány is úgy, hogy nem érdekli a baloldaliak aktuális hasfájása."
nem igazán ,mivel őket is képviseli azzal, hogy az ország megválasztotta...
furcsa helyzet, de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!