Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 20:49
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
78%

Nekem mi közöm a sok MSZMP-shez vagy az MSZP-hez?

Nekem nem szimpatikus a köpönyegforgatása, meg az sem, hogy hülyére veszi a választóit (mondjuk nincs túl nehéz dolga)

Te írtad, hogy csak azok utálják, akik nem értek el semmit, én cáfoltam.

Nem feltétlenül arra gondolok, hogy milliárdos lennék, de amit akartam azt elértem.

2011. júl. 17. 23:33
 22/51 anonim ***** válasza:
53%
Dicséretes, és hidd el örülök is neki. Sokkal jobban szeretem ha olyat olvasok hogy elértem amit akartam mert akkor egy elégedett ember írt végre. Végül is nem kell szeretned Orbán Viktort, attól még te nem vagy rossz ember. Viszont én kedvelem, és akkor az már baj? Megosztó a stílusa, ezt elismerem, de hasonlítsd azért össze a Gyurcsány, Kóka, Veres, Lendvai érával. Vagy visszamehetünk Horn Gyuláig is.
2011. júl. 17. 23:43
 23/51 anonim ***** válasza:
58%
Én azért utálom mert roma. Ha már egyszer Magyarországon élünk akkor legyen teljes mértékben magyar miniszterünk.
2011. júl. 18. 02:41
 24/51 anonim ***** válasza:

Esztergomba az autógyárba nem jött,de az audi,mercédesz

gyárakba elment! Fél az esztergomiaktól ,Tétényitől mert

megkérdeznék, hogy hol a pénz amit a nagy arányban leválasztott fideszes Meggyes T.elszámlázott! Keresik a pénzt ,csaknem a választásoknál használták fel??

Meggyest és a képviselőit el kell számoltatni, addig nem lesz rend Esztergomban!

2011. júl. 18. 09:08
 25/51 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó, mi lenne ha megtanulnál mondatot szerkeszteni és központozni?
2011. júl. 18. 09:10
 26/51 anonim ***** válasza:
26%

érdekes.

válaszoltam a kérdésre, miért nem szeretem azt a csávót, erre jön a sok fideszbérenc és lepontoz.

gratulálok az értelmi színvonalukhoz.

2011. júl. 18. 09:45
 27/51 anonim ***** válasza:
46%
"Én azért utálom mert roma" Ez aztán az érv!
2011. júl. 18. 13:42
 28/51 anonim ***** válasza:

02:41

Te vissza tudod vezetni magad Árpádig legalább? Ha nem akkor honnan veszed, hogy teljes mértékben magyar vagy?

2011. júl. 18. 14:16
 29/51 anonim ***** válasza:

Mert népszerűségének NEGATÍV csúcsához közelít.

Szívébe lopta magát a magyar lakosságnak a mellébeszéléssel, a hazugságokkal (, mert mi az, ha nem hazugság, hogy orrba-szájba ígérgetek, aztán amikor célomat értem, fordulok 180°-ot), a hatalom beteges vágyával (, amiért akár a saját népére is képes lenne lövetni), a visszamenőlegesség intézményével (, ami elsősorban a "törvénykezésben" mérhető drasztikusan),

az "előrelátásával" (, ami abban nyilvánul meg, hogy az idők végezetéig betonozza le a csahosait úgy, hogy bárki is kerül hatalomra ezt követően, lényegében tehetetlen legyen a hatalom birtoklásának ellenére is), a kétszínűségével, az emberek tudatos egymás ellen hangolásával (, amivel elismeri, hogy azok összefogva képesek lennének a hatalmi törekvéseit egyenlővé tenni a nullával).

Már csak azt várom, hogy a szóvivője teletojja a koronát és a Schmidt Pál a fejébe húzza - az augusztus 20-ra megrendelt dunai jégen...

2011. júl. 18. 14:53
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Jó sok marhaságot összehordtál itt. A tehetetlenek mind utálják, ez nyilvánvaló, mint ahogy azok is akiknek nem tetszik hogy dolgozni kell segély helyett. Neked meg mielőtt annyira kritizálnál nem ártana megtanulnod Schmitt Pál nevét helyesen leírni.
2011. júl. 18. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!