Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják olyan sokan a...

Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 20:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
63%
Rajtad nem lepődöm meg kolopele, - Te a saját anyukádat lemészárolnád 30 forintért... :)
2011. júl. 18. 15:11
 32/51 anonim ***** válasza:
17%
Paraszt. És ezt nem munkás kifejezésnek szántam. Szívesen lennék az ilyenekkel szemtől szembe, nem lenne ez a nagy netes bátorság.
2011. júl. 18. 15:14
 33/51 anonim ***** válasza:
0%

"Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?"

Sokan utálják? Kevered a kettővel ezelőtti miniszterelnökkel.

2011. júl. 18. 15:52
 34/51 anonim ***** válasza:

"A tehetetlenek mind utálják, ez nyilvánvaló, mint ahogy azok is akiknek nem tetszik hogy dolgozni kell segély helyett"

Hagyd ezeket az általánosításokat, mert csak magadat égeted le.

baromira nem tudsz itt senkiről semmit!

A 72%-os rávilágított a lényegre, erre te dühösen csak annyit tudsz írni, hogy "tehetetlenek, meg büdös nekik a munka"

Ezek után ne csodálkozz, ha nem vagy itt szimpatikus...

(egyébként én sem vagyok az, de ekkora ökörségeket nem írok le.)

2011. júl. 18. 16:19
 35/51 anonim ***** válasza:
19%
Belőlem már ezt váltja ki a sok gyűlölködés és uszítás. Eljutottam idáig.
2011. júl. 18. 16:34
 36/51 anonim ***** válasza:
29%

miért nem sz@rod le?

meg nem is értem, minek kínzod itt magad...

egy ilyen oldalon kormánypártinak lenni felér egy középkori kínvallatással...

2011. júl. 18. 16:36
 37/51 anonim válasza:
40%
Akárhogy lehet őt szidni, de Magyarország még mindig nincs olyan rossz helyzetben mint pl: Olaszország vagy Görögország...
2011. júl. 18. 16:43
 38/51 anonim ***** válasza:
64%
pontosan egyetértek a már előttem szólókkal! Pontosan az ellentéte megy mint amit az orbánc beharangozott. Akkora ködösítés megy hogy szegény birka fityiszesek örök homályban maradnak és csak beeeegetnek...
2011. júl. 18. 18:54
 39/51 anonim ***** válasza:
20%

"Akárhogy lehet őt szidni, de Magyarország még mindig nincs olyan rossz helyzetben mint pl: Olaszország vagy Görögország..."

Előtte sem volt, sőt, ha jól tudom az egykulcsos adóval olyan fekete lyukat ütöttek a költségvetésen, hogy folyamatosan tologatják százmilliárdokkal a hiánycélt, vagy micsodát. Akkor mégis miről beszélsz okostóni?

2011. júl. 18. 18:59
 40/51 anonim ***** válasza:
0%

18:54

"Pontosan az ellentéte megy mint amit az orbánc beharangozott."

1) Neked semmit sem ígért "orbánc". Ha más történik, mint amit ígért, az legyen azoknak a gondja, akik rá szavaztak.

2) Nem csinál mást, mint amit vártunk tőle. De ismétlem: ha mást csinálna, azzal sem neked és a többi gyűlölködő baloldalinak kellene foglalkoznia.

2011. júl. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!