Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?
"Miért utálják olyan sokan a mostani miniszterelnököt?"
Sokan utálják? Kevered a kettővel ezelőtti miniszterelnökkel.
"A tehetetlenek mind utálják, ez nyilvánvaló, mint ahogy azok is akiknek nem tetszik hogy dolgozni kell segély helyett"
Hagyd ezeket az általánosításokat, mert csak magadat égeted le.
baromira nem tudsz itt senkiről semmit!
A 72%-os rávilágított a lényegre, erre te dühösen csak annyit tudsz írni, hogy "tehetetlenek, meg büdös nekik a munka"
Ezek után ne csodálkozz, ha nem vagy itt szimpatikus...
(egyébként én sem vagyok az, de ekkora ökörségeket nem írok le.)
miért nem sz@rod le?
meg nem is értem, minek kínzod itt magad...
egy ilyen oldalon kormánypártinak lenni felér egy középkori kínvallatással...
"Akárhogy lehet őt szidni, de Magyarország még mindig nincs olyan rossz helyzetben mint pl: Olaszország vagy Görögország..."
Előtte sem volt, sőt, ha jól tudom az egykulcsos adóval olyan fekete lyukat ütöttek a költségvetésen, hogy folyamatosan tologatják százmilliárdokkal a hiánycélt, vagy micsodát. Akkor mégis miről beszélsz okostóni?
18:54
"Pontosan az ellentéte megy mint amit az orbánc beharangozott."
1) Neked semmit sem ígért "orbánc". Ha más történik, mint amit ígért, az legyen azoknak a gondja, akik rá szavaztak.
2) Nem csinál mást, mint amit vártunk tőle. De ismétlem: ha mást csinálna, azzal sem neked és a többi gyűlölködő baloldalinak kellene foglalkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!