Kiknek tetszik a Fidesz stílusa? Azok az emberek otthon is így beszélnek? Vagy a Jobbik stílusa?
Orbán stílusa tetszik, határozott, művelt, tág látókörű ember, tud lelkesíteni, és rengeteget dolgozik, nemcsak a saját, de az ország érdekében is. Ilyennek kell lennie egy ország élén egy vezető politikusnak. Sok ország megirígyelhetné, mert ritkán adatik meg egy országnak, hogy ilyen rátermett ember vezeti az ország ügyeit.
Határozatlan, egy ép mondatot végigmondani nem tudó vezetőből már volt részünk, és olyanból is, aki manipulálni ugyan tudta az embereket, miközben a káosz percről percre csak nőtt, a hozzá nem értése miatt.
Sokkal több tiszteletet érdemelne, nem pedig ilyen alaptalanul vádaskodó, gyűlölettől fröcsögő megnyilványulásokat. Ez a határozott véleményem.
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32" Hadd ne ecseteljem mi vagy.......................
"A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32" ??????????????????????????? Ezt senki le nem mossa rólam hogy nem én írtam. Pedig nem. Eddig hol voltál? Vagy csak elkerültük egymást?
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:41" Ha csak egy kicsit is képbe lennél velem, akkor nem írnál ilyen sületlenségeket. Nekem nincs szükségem sem a Fidesz, sem a nép pénzére. Nekem nem kell senki hogy adjon, megkeresem én bőven a rávalót, a nép egy részének meg én adok biztos munkát. Olyan vagy, akiről a 66 % - os is írt. Irigy és trágár.
Kinek tetszik? Akinek gyára van, mint az első válaszolónak.
Csipszadóóóó... te jó ég. figyeljétek meg, lesz itt még zacskós levegő is!! Csak üljön elég ideig ez az i.. a trónon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!