Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiknek tetszik a Fidesz...

Kiknek tetszik a Fidesz stílusa? Azok az emberek otthon is így beszélnek? Vagy a Jobbik stílusa?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 17:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
86%
Ha akkora lenne az elszámoltatás... - ők is börtönből irányítanák az országot. Lázár János megmondta: aki 30 éves koráig nem lopott eleget az egy senki.
2011. júl. 18. 11:44
 22/51 anonim ***** válasza:
26%
Lázár nem ezt mondta. Nem figyeltél elég jól.
2011. júl. 18. 13:28
 23/51 anonim ***** válasza:
21%

Különben is nekem a PIna tetszik

jobb, mint bármely politikai párt és legalább nem undorító!

2011. júl. 18. 13:37
 24/51 anonim válasza:
38%
Nekem tetszik a stílusuk. Habár szerintem Orbánhoz képest Hitler egy tehetségtelen kezdő volt:))
2011. júl. 18. 21:25
 25/51 anonim ***** válasza:
73%
(23:02)Tudod, éppen azzal is lehetne már segíteni a gazdaság fejlődését, hogy ezeket bezárják és vagyonelkobzásban részesítenék őket illetve pereputtyukat. A pénzt pedig nem OV zsebébe kell rakni hanem odaadni a magyar kis és középvállalkozásoknak. Arról meg nem is beszélve hogy minden külföldi zsidó cégnek átjátszott vagyont fillérre pontosan rajtuk lehet és kell leverni.
2011. júl. 18. 22:55
 26/51 anonim ***** válasza:
17%

22:55

Ne már, mintha ez olyan egyszerű lenne. Te is érzelemből politizálsz látod, ez a tipikus "Csukjuk le, vegyük el a pézt és éjjünk jól belüle" álláspont, ennél azért bonyolultabb a dolog. Enyhén.

2011. júl. 19. 09:20
 27/51 anonim válasza:
96%
Maga a kérdés eléggé szubjektív. Ahány ház, annyi szokás, szokták mondani. A politika alapvető béklyója az emberi gyarlóság. Minden szentnek maga felé hajlik a keze nem? A megoldás a problémára, ha az Igazmondó Juhász és Igazságos Mátyás lenne az ország élén. Szerintem. Lehet az is a probléma, hogy túl magas a politikusok fizetése. Minimálbér mellett kevés embernek lenne kedve politikai pályát választani, igaz, akkor lehet, hogy több lenne a lobbizás. Nem tudom...
2011. júl. 19. 15:16
 28/51 anonim válasza:
Ebben a stilusban is el lehet követni a legnagyobb baromságokat.A mindennapi életben is megfigyelhető,hogy sokan határozottsággal,keménységgel leplezik tudatlanságukat,gyávaságukat.
2011. júl. 21. 08:02
 29/51 anonim ***** válasza:
60%

1. Annak, aki szereti a cinikus, arrogáns hangnemet.

2. Nem, otthon röhögnek az egészen.

3. A Jobbiknak nincs stílusa. Tegnap láttam egy felvételt egy frissen megválasztott jobbikos polgármesterről, amint éppen Szálasit élteti rohamsisakban. Ez nem stílus, hanem valami agyatlan, ostoba szörnyűség.

2011. júl. 21. 10:07
 30/51 anonim ***** válasza:
77%

Bizony ha Jobbik lenne a hatalmon már biztos nem itt tartanánk.

Azok visszakövetelnék nem csak Gyurcsántól de még Orbántól is a "privatizált" kőbányákat, Tokaji borvidéket,

de megkérdeznék miért épp csak ő szállíthatott az autópálya építésekhez követ és ne soroljam..

Nem vágnák le a kezeiket /mint az araboknál/ de egy ideig

ki lennének vonva...

2011. júl. 21. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!