Általában MTV híradó vagy ritkábban RTL híradó,de leginkább interneten tájékozódok most már.
2011. júl. 9. 19:53
12/26 anonim válasza:
én is TV2-öt mert abban kevés a politika több a ilyen kocsmai verekedés, főző fesztivál típusú hír
2011. júl. 9. 20:00
13/26 anonim válasza:
Baj, hogy leírtam, a TV2 és az RTL nem hiteles?
2011. júl. 9. 20:03
14/26 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:34
JAh, én is így vagyok vele. A TV2-őn rögtön az első hírnek valami borzalmat raknak be, meg utána is az van, mintha ezeket lenne a legfontosabb tudni. Mert jó van amelyikből lehet tanulni, de a legszörnyűbb, hogy még olyan is, mintha direkt minél nagyobb médiaszenzációt akarnának belőle csinálni. És a végén, legfontosabb híreink: háromfejű birka született egy tanyán... stb
2011. júl. 9. 20:06
15/26 anonim válasza:
RTL klub híradót,de csak mert általában azon van a tv és néha felfigyelek erre arra, meg a FOKUSZ-t is nézem,mert azon vannak érdekességek.
szoktam neten is nézni,de ott általában inkább csak sztárhíreket.
2011. júl. 9. 20:17
16/26 anonim válasza:
A TV2 mai adásából, az összefoglalóból, talán Pachmann Péter a neve:
-"minden meleg rekord megdőlt ma, volt, aki belehalt"
-"békafesztivál volt Borsodban, volt, aki rosszul lett"
2011. júl. 9. 20:41
17/26 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
Na, valami ilyenről beszélek
2011. júl. 9. 20:42
18/26 anonim válasza:
RTl-t. A Hír TV pedig a legrosszabb,leghiteltelenebb. Csak a Fideszt dicsőíti,amióta működik. Tőle minden más TV jobb.
2011. júl. 9. 20:45
19/26 anonim válasza:
Sajnos,még mindig a legnézettebb két csatorna a TV2 és RTLKlub,pedig ma már korrekt áron mindenféle tv előfizetés vásárolható,persze,ezek még a legtöbb helyen két keresztbeállított vasvillával is foghatók,ingyen.Tényleg,nemcsak politikai történések vannak,de az se mindegy,hogyan van tálalva.Mindenféle híradót érdemes nézni,váltogatva,kinek-kinek ízlése szerint,de ha az ember szeretné tudni,mi is történik körülötte,jobb,ha mindkét irányba körülnéz egy kicsit,hátha hall valamit,amit eddig (így)még nem.
2011. júl. 9. 20:47
20/26 anonim válasza:
A leghitelesebb, ha ott vagy a helyszínen, és a saját szemednek és fülednek hiszel. Nincs olyan, hogy hitelesebb, egy dolgot vagy pontosan, vagy pontatlanul lehet elmondani. A pontatlan már nem igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!