Az új médiatörvény szerint 20% alá kell csökkenteni a rendőrségi, bünügyi hireket? Erre az egész hiradó erről szól azóta. Darabolós csilkosság, rablás. Stb. Aki nézi most is a hiradót láthatja. Hogy van ez?
úgy, hogy lázadnak
ellene van mindenki,kérlek...
éves szinten és a teljes hírműsor készletre. azaz mondjuk reggel nem adnak ilyet, éjszaka nem adnak ilyet, az estinek meg a fele az, akkor minden rendben...
ez a törvény megint arra jó, hogy valakik fontosb@sszák magukat, felmarkoljanak egy csomó pénzt, hogy ők mekkora fontos munkát végeznek, közben meg nem törénik semmi...
Miért elmebaj?
Én azért szoktam le a híradóról, mert már hányingemer volt, hogy mást se hallani, csak "meghalt, megerőszakolta, brutális meggyilkolta, megerőszakolta aztán meggyilkolta, kiraboltba majd elevenen felboncolta, lelőtte, elütötte, el-és kirabolta, felgyújtotta, stb, stb"
Most ebben mi az élvezet? Magyarországon csak és kizárólag az ilyennek, meg persze a valóvilág csodás sztárjaival történt események számítanak hírnek? És az emberek már odáig jutottak tényleg, hogyha naponta nem látnak TV-ben legalább hat gyilkosságról hírt, akkor már diktatúra van?
Nem bánom, ha két hónap múlva már a Times-t olvashatom -.- Abban legalább nem minden csak a halálról és szenvedésről szól...
Szerintem nem rossz javaslat olyan szempontból, hogy így mégsem az van, hogy az ember holtfáradtan hazaér a munkából, bekapcsolja a tévét, és a híradóban csak azt látja, hogy ezt megölték, az milliárdokat sikkasztott, amaz kirabolt egy bankot... Azért van más hír is a világban, nem csak a bűnügyiek. Rossz viszont olyan szempontból, hogy a híradó feladata az emberek tájékoztatása. Ha valami történik, és hírértéke van, azt közölnie kell az emberekkel, ha érdekli az embert, ha nem (mert ettől mást még érdekelhet).
Egyébként ezt nem a Fidesz javasolta, hanem a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!