Az új médiatörvény szerint 20% alá kell csökkenteni a rendőrségi, bünügyi hireket? Erre az egész hiradó erről szól azóta. Darabolós csilkosság, rablás. Stb. Aki nézi most is a hiradót láthatja. Hogy van ez?
Sir Butcher
De ha ez megy a világban, akkor lásd be, bajosan lehetne leadni a balatonküküllősi tsz páncélszekrény avatójáról készült felvételt.
De akkor sem igazán értem, hogy miért kell leszakadt lábakat, és szétrobbantott embereket néznem hírként azért, mert tőlem 4000km-re robbantottak.
Igen, történt ez is. Meg (remélem) ezernyi jó dolog. Engem inkább érdekelne, hogy sikerült egy védett fajt szaporítani, egyre több a hal a Dunában, akármi... Nektek tényleg arra van igényetek, és attól érzitek magatokat tájékozottnak, mert tudjátok, hogy valaki 1000Ft-ért ismét halálra kínzott valakit? És ezt lehetőleg jó sok zokogó, átkozódó emberrel megnézni? :\
Mert akkor tényleg velem van a baj...
23:43 - Egy híradó fél óra, ha nem veszem számításba a Hír TV-t, rádión még rövidebb, interneten meg 1-1 konkrét cikk, amire esetleg rákeresek, mert valamiért fontos az én életemben. Ami téged érdekel, arra ott vannak a tematikus csatornák, tematikus weboldalak, tematikus folyóiratok... miért nem keresed fel ezeket? Ha engem tematikus dolog érdekel, akkor megkeresem a forrást (például sportműsor esetén Sport Klub, gasztronómia esetén TV Paprika, tudományos műsorokra a National Geographic és hasonlók, akciósorozatokra AXN, rajzfilmre Nickelodeon és Disney csatorna... példák csak, és csak a tévé, de tudnám még sorolni...).
Bocs, de olyan nehéz használni a távirányítót?
Igen, nehéz, mivel nincs :)
De ettől függetlenül engem is érdekelne egy rendes híradó. De akkor látom, tényleg velem van a baj...
Ma már normális mások szenvedését nézni, sőt, elvárni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!