Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az új médiatörvény szerint...

Az új médiatörvény szerint 20% alá kell csökkenteni a rendőrségi, bünügyi hireket? Erre az egész hiradó erről szól azóta. Darabolós csilkosság, rablás. Stb. Aki nézi most is a hiradót láthatja. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sir Butcher

De ha ez megy a világban, akkor lásd be, bajosan lehetne leadni a balatonküküllősi tsz páncélszekrény avatójáról készült felvételt.

2011. febr. 4. 20:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, undorító, ami a híradókban megy, élen a TV2-vel, ott aztán tényleg nincs más.
2011. febr. 4. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Most nem tudom pártól függetlenül de észre vettétek már azt hogy a rtl és a tv 2 nem mer "híreket" mondani... egy gazdasági hír sincs benne a politikáról már nem is szólva erre bizony egyszerű a válasz mert félnek hiszen esedékes a frekvencia pályázat elbírálása, beadása ... az meg már tényleg gyomorforgató hogy arról szól náluk a híradó hogy megölte ellopta ha ennyire akarják ezeket közölni akkor nevezek át kriminálisra...
2011. febr. 4. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Sokra megyek vele hogy nincs bűnügyi hír a tv-ben mikor minimálbérért gürizik az emberek nagy része és majd éhen döglik.
2011. febr. 4. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem nézek híradót, de nem ezért, viszont szeretek tájékozott lenni, például abban, hogy mennyire biztonságos éppen az a környék, amerre közlekedem, történt-e baleset vagy bármi olyan fennakadás, amiért esetleg más útvonalat kell választanom, mennyire csúszik az út éppen, lefagyott-e, kell-e emiatt zoknit húznom a csizmára, 5 perc vagy 20 perc lesz-e kiérni a buszmegállóba, hol felejtették el leszórni a jégpáncélos utakat... A "rossz" hírek is fontosak, igaz, én inkább olvasom (a neten), illetve hallgatom (a rádióban), de pont attól érzem magam biztonságban, hogy tudom, hol mire számíthatok, és mennyire kell odafigyelni.
2011. febr. 4. 22:29
 16/18 anonim ***** válasza:

De akkor sem igazán értem, hogy miért kell leszakadt lábakat, és szétrobbantott embereket néznem hírként azért, mert tőlem 4000km-re robbantottak.

Igen, történt ez is. Meg (remélem) ezernyi jó dolog. Engem inkább érdekelne, hogy sikerült egy védett fajt szaporítani, egyre több a hal a Dunában, akármi... Nektek tényleg arra van igényetek, és attól érzitek magatokat tájékozottnak, mert tudjátok, hogy valaki 1000Ft-ért ismét halálra kínzott valakit? És ezt lehetőleg jó sok zokogó, átkozódó emberrel megnézni? :\

Mert akkor tényleg velem van a baj...

2011. febr. 4. 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:

23:43 - Egy híradó fél óra, ha nem veszem számításba a Hír TV-t, rádión még rövidebb, interneten meg 1-1 konkrét cikk, amire esetleg rákeresek, mert valamiért fontos az én életemben. Ami téged érdekel, arra ott vannak a tematikus csatornák, tematikus weboldalak, tematikus folyóiratok... miért nem keresed fel ezeket? Ha engem tematikus dolog érdekel, akkor megkeresem a forrást (például sportműsor esetén Sport Klub, gasztronómia esetén TV Paprika, tudományos műsorokra a National Geographic és hasonlók, akciósorozatokra AXN, rajzfilmre Nickelodeon és Disney csatorna... példák csak, és csak a tévé, de tudnám még sorolni...).

Bocs, de olyan nehéz használni a távirányítót?

2011. febr. 5. 00:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, nehéz, mivel nincs :)

De ettől függetlenül engem is érdekelne egy rendes híradó. De akkor látom, tényleg velem van a baj...

Ma már normális mások szenvedését nézni, sőt, elvárni :(

2011. febr. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!