Mi volt legnagyobb politikai sikered eddigi életedben?
"és ha jobban belegondolok egy sértődött kis gyerek beszólásaihoz kezdtem hasonlítani. "
ez nem a provokátorok hibája (illetve nem egészen)
okos ember nem dől be nekik...
oké. Örülök, a normális válasznak. De attól hogy, gazdagoknak kedvezett még messze nem mindenkinek. És ha az országért teszi, akkor úgy is tehetné, hogy marad a szegényekén valami. Tudod, hogy a fidesz intézkedései főleg neked kedveztek ugye? Én értem, hogy rájuk szavazol, a helyedben talán még én is azt tenném. De ennyi adónövelés, behozás, bűntetésemelés, szerintem a világon példátlan. Én inkább még mindig azt hiszem, hogy csak ugyanazt csinálja, mit legutóbb, azaz lop, és a hiányt, amit lop, hogy takarja minél rövidebb úton beszed pénzt.
Amúgy volt egyszer egy kérdésem, nem emlékszem, hogy írtál-e rá, de ez egyre inkább erősödő érzés bennem. Azaz, hogy Orbán egyre inkább azt akarja, hogy a magyarok elmenjenek az országból, és a cigányokkal akik itt maradnak, megalapítsa saját népe országát. Valahol ésszel tudom én, hogy nem ez van, de ez egyre durvább ami itt van. (Pl nem én fogok elmenni elsőre, mert én sem a legszegényebb vagyok, de én sajnálom például az iskolatársaim, stb, és nekem nincs azért akkora lehetőségem, hogy munkát adjak nekik, vagy a munkahelyüket elvesztő, illetve, egyre többet adózó szüleit.
Ui:Iskolatárs=egyetemisták, akik mellett én is tanulok (21/F)
Engem még mindig az zavar a legjobban, hogy az emberek annyira primitívek, hogy nézd meg:
A Fidesz első kormánya idején behozott egy Eüggyi adót, ami asszem havonta 4000 forint körül volt. Ezt egy évre kiszámolva ugye 48000Ft.
Ezt az MSZP megszűntette. Később behozta a vizitdíjat, ami ellen mindenki tűntetett. Ez csak 300 forint volt egy napra, amit max. 20x kellet kifizetni, ha többet voltál kórházban akkor sem kellett fizetni. Szóval max. 6000Ft. De ez ellen úgy őrjöngött a nép, hogy.. emlékszel gondolom. Pedig az orvososok mondták, hogy ne szüntessék be, mert jó volt, hiszen az öreganyók, akik pletykálni jártak a dokihoz eltűntek, és segítette a működést.
És nagyon zavaar, hogy az MSZP ellen tűntetés volt a konvergencia program ellen is. Pedig ezt azt mondják külföldiek is, hogy működött. De ez zavarta az embereket. De a mostani "nem megszorítás hanem reform" nevű programra még mindig azt mondják a fideszesek, hogy jó. Biztos vagyok benne, ha ezeket az intézkedéseket az MSZP hozza be, ma már Debrecen lenne a fővárosunk, mert Budapestet porig rombolta volna a csőcselék.
Nagyon zavar az is, hogy a FIDESZ, jön avval, hogy mekkora skert értek el, hogy áthozták az emberek az állami nyugdíjba. Azt mondták külföldön, hogy politikai siker. Siker?! Gyakorlatilag kötelezővé tették.
Vagy amit Lézer János csinált, hogy ágált a kedvezményes..... most meg elvette egész egyszerűen a rendvédelmisektől.
Nem beszélve arról, hogy folyamatosan így-úgy szidják, hogy az MSZP lopott. Lopott ez tény. De a Fidesz nem lop? Kaya Ibrahim? Vagy apjának honnan lett bányája, és miért onnan megy a beton az aszfaltokra.
Pintér Gábor csak azért nem kapott gyilkosságért börtönt, mert politikus.
Pincében átadott diplomák.
Orbán Viktor egyszer a TV-ben felbecsülte vagyonát 10millióra! Nem is érdekel mennyije van, de hogy lesz tízmillió? Az összes felcsúti föld már több.
Az sem tetszik, hogy a focival politizált. Nem mert irigy vagyok, hanem mert Kispestiként egyszer már a 2osztályba küldte a csapatot, és azért mert semmi köze a politikának a focihoz. Persze minden Fehérvári és Lokiszurkoló rá szavazott.
És még annyit írhatnék, de unom már a gépelést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!