Mi volt legnagyobb politikai sikered eddigi életedben?
Elmúltam 18 éves és választhattam. :)
Nem voltam politikus soha, így nem nagyon lehet bármiféle politikai sikerem.
Egy találkán politikai vitába keveredtem a nem túlságossan szeretett polgármesterünkel,rákérdeztem a nyílt titkokra(pl. Fél várost szétlopta és hasonló dolgok), neki meg úgy elvörösödött a feje :D
Hozzáteszem kb 50-en halloták a vitát
14/F
Elmentem választani.
Hozzáteszem, rosszul.
Ezért csak félsiker.
Ökörköri
"A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:29" 14 évesen honnan ez a nagy tájékozódottságod? Vagy inkább úgy fogalmaznék, merszed az ilyesmihez?
"14 évesen honnan ez a nagy tájékozódottságod? Vagy inkább úgy fogalmaznék, merszed az ilyesmihez?"
A korombeliek közül van akit a foci, van akit a szex, engem pedig a politika érdekel.
Az iskolánknak van egy szervezete amely különböző rendezvényeket szervez az iskolai tanulói számára. Én vagyok az elnöke, így sikerült találkoznom a polgármesterrel :D
"Vagy inkább úgy fogalmaznék, merszed az ilyesmihez?"
Neked honnan van merszed? Az, hogy felnőtt vagy, meg vállalkozó nem jelenti azt, hogy jobban értenél a politikához, mint egy 14 éves...
(legalábbis nem törvényszerű, hogy okosabb lennél nála politikai téren)
"Beszélgettem Orbán Viktorral üzleti dolgokról, majd együtt ebédeltem vele..."
Aztán reggel lett és felébredtél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!