Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberális belharc. Vélemény?

Liberális belharc. Vélemény?

Figyelt kérdés

Az Egyenlítő TV blog birtokába került dokumentum szerint az LMP 49 tagja – köztük a párt tíz országgyűlési-képviselője – kiakadt az egyre durvább belharcokon.

A 49 aláíró kifogásolja, hogy a párton belüli érdekcsoportok marakodása során az LMP-sek többek között „patkánynak”, „politikai prostituáltnak”, „drogos k****nak”, „sz*rkavarónak” nevezték egymást. A levél megfogalmazói szerint az LMP-s érdekcsoportok úgy beszéltek egyes párttagokról , hogy „el kell szívni előlük a levegőt”, „ki kell őket füstölni a pártból”, „el kell vágni a torkukat”.

A levélírók – köztük Schiffer András, Karácsony Gergely, Kaufer Virág és Scheiring Gábor – szerint amennyiben az LMP nem változtat jelenlegi belső működésén, „el fog menni a párt mellett a történelem”.

Hát igen, a liberalizmus...

2011. jún. 29. 22:53
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
67%

Én az LMP-re szavaztam, és tenném ma is, közben a neoliberalizmussal úgy ahogy van, nem értek egyet.

És akkor mi van?

2011. jún. 29. 23:17
 12/53 A kérdező kommentje:

"Úristen :D Az a félelmetes, ha te magad elhiszed ezt a maszlagot, amit írtál.

Miféle tőkeinjekció?"

Pl. Richard Field és a tőkéstársai. Még Schiffer is bevallotta, hogy igaz a külföldi támogatások pletykája. Tájékozatlan vagy.

2011. jún. 29. 23:17
 13/53 A kérdező kommentje:

"Én az LMP-re szavaztam, és tenném ma is, közben a neoliberalizmussal úgy ahogy van, nem értek egyet.

És akkor mi van?"

Akkor bepaliztak.

2011. jún. 29. 23:18
 14/53 anonim ***** válasza:
52%

"Akkor bepaliztak."

Látod látod, ez nem fér bele a kis elméletedbe, így rögtön tudatlan és becsapott vagyok, mert máshogy nem tudom magyarázni.

Kár kár...

2011. jún. 29. 23:21
 15/53 anonim ***** válasza:
29%

"Biztos beszívtál a neved alapján. "

Most épp nem.

Mindenesetre még beszívva is tudom, hogy ma már pénz nélkül nem nagyon lesz kenyér az asztalon...

szélmalomharcodnak nem sok értelme van.

2011. jún. 29. 23:22
 16/53 A kérdező kommentje:

"A külföldi tőke pedig szerinted hogyan hat a választói magatartásra? Ha ők pénzt kapnak, attól én miért szavaznék rájuk?"

Propagandával bármit el lehet érni, az emberek nagy része nem gondolkodik, csak megy a sajtóban hallott vélemény után. Az LMP-ről elterjesztették a liberális médiumok, hogy szenzációs zöld párt, sokan be is dőltek nekik. A választások előtt a két nagy párttal versengett a médiumokban való megjelenésük gyakorisága.

2011. jún. 29. 23:22
 17/53 A kérdező kommentje:

"Mindenesetre még beszívva is tudom, hogy ma már pénz nélkül nem nagyon lesz kenyér az asztalon..."

De neked többre nincs is igényed, megrekedsz a szükségleti piramis legeslegalján, ami jellemző az ideológiád követőire.

2011. jún. 29. 23:23
 18/53 anonim ***** válasza:
0%

"Propagandával bármit el lehet érni, az emberek nagy része nem gondolkodik, csak megy a sajtóban hallott vélemény után"

Ez csak a liberalizmusra igaz? Van egy nagyon komoly ellenpélda a nacionalista oldalon is...

NSDAP...

2011. jún. 29. 23:26
 19/53 anonim ***** válasza:
0%

"De neked többre nincs is igényed, megrekedsz a szükségleti piramis legeslegalján, ami jellemző az ideológiád követőire."

De van többre igényem, csupán belátom, hogy ilyen a világ. Össze-vissza olvastál mindenféle nacionalista és immateriális propagandát...

Nem fogod fel, hogy nem vagyok liberális?

csak ez a két dolog létezik az agyadban ugye?

Liberalizmus=pénz=zsidók

Nacionalizmus= aszketizmus, bölcselkedés=übermensch mi?

2011. jún. 29. 23:29
 20/53 anonim ***** válasza:
62%
In Cannabis Veritas, szerintem kicsit fogd magad vissza. Mióta megjelentél, már többeket kiosztottál, helyretettél, lehülyéztél. Te sem vagy több itt látatlanban bárkinél, viszont ellenszenvesebb vagy majdnem mindenkinél. Az összes válaszodnál mennek a piros kezek, erre számíthatsz. Függetlenül attól hogy mit írsz.
2011. jún. 29. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!