Liberális belharc. Vélemény?
Az Egyenlítő TV blog birtokába került dokumentum szerint az LMP 49 tagja – köztük a párt tíz országgyűlési-képviselője – kiakadt az egyre durvább belharcokon.
A 49 aláíró kifogásolja, hogy a párton belüli érdekcsoportok marakodása során az LMP-sek többek között „patkánynak”, „politikai prostituáltnak”, „drogos k****nak”, „sz*rkavarónak” nevezték egymást. A levél megfogalmazói szerint az LMP-s érdekcsoportok úgy beszéltek egyes párttagokról , hogy „el kell szívni előlük a levegőt”, „ki kell őket füstölni a pártból”, „el kell vágni a torkukat”.
A levélírók – köztük Schiffer András, Karácsony Gergely, Kaufer Virág és Scheiring Gábor – szerint amennyiben az LMP nem változtat jelenlegi belső működésén, „el fog menni a párt mellett a történelem”.
Hát igen, a liberalizmus...
Én az LMP-re szavaztam, és tenném ma is, közben a neoliberalizmussal úgy ahogy van, nem értek egyet.
És akkor mi van?
"Úristen :D Az a félelmetes, ha te magad elhiszed ezt a maszlagot, amit írtál.
Miféle tőkeinjekció?"
Pl. Richard Field és a tőkéstársai. Még Schiffer is bevallotta, hogy igaz a külföldi támogatások pletykája. Tájékozatlan vagy.
"Én az LMP-re szavaztam, és tenném ma is, közben a neoliberalizmussal úgy ahogy van, nem értek egyet.
És akkor mi van?"
Akkor bepaliztak.
"Akkor bepaliztak."
Látod látod, ez nem fér bele a kis elméletedbe, így rögtön tudatlan és becsapott vagyok, mert máshogy nem tudom magyarázni.
Kár kár...
"Biztos beszívtál a neved alapján. "
Most épp nem.
Mindenesetre még beszívva is tudom, hogy ma már pénz nélkül nem nagyon lesz kenyér az asztalon...
szélmalomharcodnak nem sok értelme van.
"A külföldi tőke pedig szerinted hogyan hat a választói magatartásra? Ha ők pénzt kapnak, attól én miért szavaznék rájuk?"
Propagandával bármit el lehet érni, az emberek nagy része nem gondolkodik, csak megy a sajtóban hallott vélemény után. Az LMP-ről elterjesztették a liberális médiumok, hogy szenzációs zöld párt, sokan be is dőltek nekik. A választások előtt a két nagy párttal versengett a médiumokban való megjelenésük gyakorisága.
"Mindenesetre még beszívva is tudom, hogy ma már pénz nélkül nem nagyon lesz kenyér az asztalon..."
De neked többre nincs is igényed, megrekedsz a szükségleti piramis legeslegalján, ami jellemző az ideológiád követőire.
"Propagandával bármit el lehet érni, az emberek nagy része nem gondolkodik, csak megy a sajtóban hallott vélemény után"
Ez csak a liberalizmusra igaz? Van egy nagyon komoly ellenpélda a nacionalista oldalon is...
NSDAP...
"De neked többre nincs is igényed, megrekedsz a szükségleti piramis legeslegalján, ami jellemző az ideológiád követőire."
De van többre igényem, csupán belátom, hogy ilyen a világ. Össze-vissza olvastál mindenféle nacionalista és immateriális propagandát...
Nem fogod fel, hogy nem vagyok liberális?
csak ez a két dolog létezik az agyadban ugye?
Liberalizmus=pénz=zsidók
Nacionalizmus= aszketizmus, bölcselkedés=übermensch mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!