Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosan milyen termékekre is...

Pontosan milyen termékekre is vonatkozna majd a chips adó? Úgy tudom a cúkrozott termékekre pl: űditők, colák akkor a sűteményekre is?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 19:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A kormány úgy akar árat emelni, hogy közben azt higgyük, az egészségünk érdekében teszi.Hát nem aranyos?
2011. jún. 28. 22:07
 12/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:30

Ezen az oldalon úgy tűnik igen! :)

2011. jún. 28. 22:35
 13/28 anonim ***** válasza:

"Hagyják a cukros kajákat békében, menjenek rá a túlsúlyra!"

Nem is olyan rég írta valaki, hogy a cukros ételek hizlalnak! Akkor most mi is van?

Tényleg ennyire nehéz végiggondolni pár logikai összefüggést?

2011. jún. 28. 22:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 22:07

Itt van a nagyon nagy pont!

Ez csak egy újabb sarc, szép cukros mázzal leöntve :)

2011. jún. 28. 22:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vizet is jól meg kéne adóztatni. Ugyan elhízást nem okoz, de igyál meg egy óra alatt 10 litert... Egy ilyen életveszélyes mérget MEG KELL ADÓZTATNI! (Ez csak arra példa, hogy egyes dietetikusok szerint mindent lehet enni, megfelelő mennyiségben. Gyümölcsöt naponta többször is, egy kis chipset meg havonta néhányszor.)
2011. jún. 29. 03:42
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nincs azzal baj, ha növelik az egészségtelen ételek adóját, amennyiben, és ez a lényeg, csökkentik az egészséges ételek adóját. Pl. mondjuk a 100%-os gyümölcslé legyen olcsóbb.
2011. jún. 29. 11:19
 17/28 anonim ***** válasza:

Támogatom, mert csak az fizeti meg aki megveszi a sok egészségtelen szart aki ritkán vesz, az nem fog belerokkanni a havi +50 Ft-os kiadásba.

Meglepődve láttam, hogy még nem jelentek meg az "ez is a szegényeket sújcsa" emberek... Bár ez idő kérdése.

Styloo

2011. jún. 29. 11:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Ez csak egy költői kérdés, nem off-olok:

Miért nem a cigit és az alkoholt adóztatják meg???

Ja, mert azok a gyártók pénzelik őket...

2011. jún. 29. 11:35
 19/28 anonim ***** válasza:

A jövedéki adó eléggé megterheli az alkoholt és a cigarettát, bár még ezt is rátehetnék nyugodtan. A dohányos úgyis megveszi. Én is szívtam 6 évig, tudom miről beszélek.

Styloo

2011. jún. 29. 12:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Támogatom, mert csak az fizeti meg aki megveszi a sok egészségtelen szart aki ritkán vesz, az nem fog belerokkanni a havi +50 Ft-os kiadásba.

Meglepődve láttam, hogy még nem jelentek meg az "ez is a szegényeket sújcsa" emberek... Bár ez idő kérdése.

Styloo"

Ezzel az a baj, hogy BÁRMIT egészségtelennek lehet nyilváníttatni, csak felfogás kérdése.

Megeszek havonta 1 csomag ropit - figyelem egészségtelenül sózott - , mi bajom lesz.

2011. jún. 29. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!