Pontosan milyen termékekre is vonatkozna majd a chips adó? Úgy tudom a cúkrozott termékekre pl: űditők, colák akkor a sűteményekre is?
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Ezen az oldalon úgy tűnik igen! :)
"Hagyják a cukros kajákat békében, menjenek rá a túlsúlyra!"
Nem is olyan rég írta valaki, hogy a cukros ételek hizlalnak! Akkor most mi is van?
Tényleg ennyire nehéz végiggondolni pár logikai összefüggést?
A válasz megírásának időpontja: ma 22:07
Itt van a nagyon nagy pont!
Ez csak egy újabb sarc, szép cukros mázzal leöntve :)
Támogatom, mert csak az fizeti meg aki megveszi a sok egészségtelen szart aki ritkán vesz, az nem fog belerokkanni a havi +50 Ft-os kiadásba.
Meglepődve láttam, hogy még nem jelentek meg az "ez is a szegényeket sújcsa" emberek... Bár ez idő kérdése.
Styloo
Ez csak egy költői kérdés, nem off-olok:
Miért nem a cigit és az alkoholt adóztatják meg???
Ja, mert azok a gyártók pénzelik őket...
A jövedéki adó eléggé megterheli az alkoholt és a cigarettát, bár még ezt is rátehetnék nyugodtan. A dohányos úgyis megveszi. Én is szívtam 6 évig, tudom miről beszélek.
Styloo
"Támogatom, mert csak az fizeti meg aki megveszi a sok egészségtelen szart aki ritkán vesz, az nem fog belerokkanni a havi +50 Ft-os kiadásba.
Meglepődve láttam, hogy még nem jelentek meg az "ez is a szegényeket sújcsa" emberek... Bár ez idő kérdése.
Styloo"
Ezzel az a baj, hogy BÁRMIT egészségtelennek lehet nyilváníttatni, csak felfogás kérdése.
Megeszek havonta 1 csomag ropit - figyelem egészségtelenül sózott - , mi bajom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!